ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Παρουσιάστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο – Πρόγραμμα επισκευών και αναβαθμίσεων

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ναυπηγεία Σκαραμαγκά Μονοπρόσωπη ΑΕ ανακοινώθηκε σήμερα 24 Μαΐου 2024 και παρουσιάστηκε το νέο εταιρικό σήμα.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Προκοπίου πολιτικός μηχανικός και εφοπλιστής, και διευθύνων σύμβουλος ο πρώην υπουργός και βουλευτής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δικηγόρος. Στο Δ.Σ. συμμετέχουν ο Νικόλας Δενδρινός, ναυπηγός, και η  Δήμητρα-Ιωάννα Λουριδά, ναυπηγός μηχανολόγος-μηχανικός.

Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά έχουν ήδη ξεκινήσει τις εμπορικές δραστηριότητες τους από το Φεβρουάριο και έχουν υποδεχτεί για επισκευές 11 πλοία, εκ των οποίων ένα δεξαμενόπλοιο Suezmax 275 μέτρων, ένα δεξαμενόπλοιο LR1 228 μέτρων, δύο δεξαμενόπλοια Aframax268 και 228 μέτρων, δύο πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 176 και 140 μέτρων, ένα δεξαμενόπλοιο 100 μέτρων και τρία megayachts 106, 72 και 47 μέτρων.

Σύμφωνα με το newmoney.gr στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκτελείται ένα μεγάλο πρόγραμμα επισκευών και αναβαθμίσεων των υποδομών και του εξοπλισμού ώστε να καταστούν ικανά να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τα πλοία που φιλοξενούν για επισκευές.

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Παρουσιάστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο - Πρόγραμμα επισκευών και αναβαθμίσεων 3

Την Τετάρτη 22 Μαΐου επισκέφτηκαν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ο διοικητή της Αρχής Στρατιωτικών Βιομηχανιών (GAMI) του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας  Ahmad Al Ohali συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Αμυντικής Βιομηχανίας της Σαουδικής Αραβίας (SAMI)  Walid Abu khaled και τον Πρέσβη του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα Δρ. SaabAlammar. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο κ. Προκοπίου και μετά τη συνάντηση ακολούθησε περιήγηση στους χώρους του ναυπηγείου.

Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά φέτος θα έχουν παρουσία στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2024 που διεξάγεται στο Metropolitan Expoαπό τις 3 έως τις 6 Ιουνίου μετά από απουσία πολλών ετών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button