ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑ

“Μόνο του φαίνεσθαι είσθε κύριοι της δημοτικής αρχής”

Ο συμπολίτης Δημήτρης Μαστρογιάννης σχολιάζει την δραστηριότητα της δημοτικής αρχής, καλώντας τα στελέχη της “να βγουν από τα γραφεία, να περπατήσουν στις γειτονιές και να ακούσουν τον κόσμο”.

Παχιά λόγια και υποσχέσεις… Κοινώς παραμύθια

Η νέα Δημοτική Αρχή, “άμα τη αναλήψει” των καθηκόντων της πριν ένα χρόνο, στις προγραμματικές δηλώσεις υποσχέθηκε ένα μεγάλο ΘΑ Θα θα θα (πασοκικό κατάλοιπο μάλλον), για τα τα σημαντικά προβλήματα και έργα του Χαϊδαρίου, άλλα και τα καθημερινά.

Υπάρχει και η πραγματικότητα όμως, που τους διαψεύδει παντελώς. Είναι προφανές ότι οι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου δεν βγαίνουν από το Δημαρχείο, είτε γιατί φοβούνται το κρύο τον χειμώνα είτε γιατί υποφέρουν από τον καλοκαιρινό καύσωνα. Κατηγορούσατε την προηγούμενη διοίκηση ότι έχει γεμίσει το Χαϊδάρι σκουπίδια, βρωμάνε οι κάδοι… και άλλα πολλά. Κάντε μια βόλτα να δείτε το χάλι σας και δώστε μια εξήγηση στους Χαϊδαριώτες.

Σπασμένοι κάδοι, η αποκομιδή γίνεται στο πόδι, γύρω από τους κάδους σκουπίδια που γεμίζουν τους δρόμους, κλαδιά στα πεζοδρόμια και γλάστρες καρφωμένες, κολονάκια, δέντρα, καρέκλες και τραπέζια από τους μαγαζάτορες απλωμένα και αυτά στα “μεγάλα “πεζοδρόμια” του Χαϊδαρίου, αποκλείοντας έτσι να περπατήσεις επάνω με ασφάλεια. Καταργήσατε τα κολονάκια που κάπως περιόριζαν τους μαγαζάτορες, που είναι στο απυρόβλητο μάλλον και ανεξέλεγκτοι και έτσι έχουν απλωθεί παντού και όπως τους βολεύει. Μηχανάκια, αυτοκίνητα, ντελιβεράδες, καστανάδες… όλοι στα πεζοδρόμια και εμείς πουθενά για περπάτημα.

Έχετε την πολιτική βούληση και κυρίως την ικανότητα να βάλετε μια τάξη;

Μπορείτε επίσης να μας εξηγήσετε, αφού οι δύο πεζογέφυρες δεν θα τελειώσουν, διότι όπως λέγατε και υποστηρίζατε ότι “χαλάνε την αισθητική “της πόλης, γιατί δεν μαζεύονται τα εργοτάξια και τα σκουπίδια;

Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τους παράδρομους και όχι μόνο τους κεντρικούς δρόμους, με επίβλεψη βεβαίως… η οποία κρίνεται απαραίτητη. Τα τρίγωνα απέναντι από τα Goodys και στην οδό Πύλου και Λεωφόρο Αθηνών τα έχετε καθαρίσει ποτέ; Κλαδέψατε τα δέντρα που υπάρχουν στα πεζοδρόμια και θα μας βγάλουν τα μάτια;

Μόνο του φαίνεσθαι είσθε κύριοι της Δημοτικής Αρχής. Θα μπορούσα να γράφω ώρες για την ελλιπή καθαριότητα και τον αποκλεισμό των πεζοδρομίων από τους πολίτες. Αρχίστε επιτέλους να κάνετε κάτι αποτελεσματικό κύριοι, όπως άλλωστε υποσχεθήκατε στους Δημότες σας.

Βγείτε επιτέλους από τα γραφεία σας και περπατήστε στις γειτονιές και ακούστε τον κόσμο.

Περιμένοντας τις απαντήσεις και τις πράξεις σας.

Υ.Γ. Όταν ο πολίτης ζητάει ραντεβού με τους υπεύθυνους, αντιδημάρχους, συμβούλους, γραμματείς και φαρισαίους τους δέχεστε; Ή μπα… σκέφτεστε ότι θα χάσετε τον “πολύτιμο “χρόνο σας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button