ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Μείνε μακριά μου” – Ιστορία ενός διαζυγίου

 

Το παρακάτω συμβάν είναι αληθινό και αφορά τη σχέση ενός πρώην ζευγαριού στο Χαϊδάρι, που έφτασε μέχρι την Αστυνομία και τα δικαστήρια. Όχι κάτι σπάνιο, θα πείτε, αλλά περιγράφει τις εμπλοκές που δημιουργούνται στις ζωές ανθρώπων της “διπλανής πόρτας”.

Μετά το διαζύγιο, λοιπόν, η γυναίκα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα με τη δικαιολογία ότι ο πρώην σύζυγος την ενοχλούσε φορτικά και την προπηλάκιζε. Πράγματι, εκδόθηκε απόφαση που ανέφερε πως απαγορεύεται να την πλησιάσει σε απόσταση 400 μέτρων. Εκείνος όμως όχι μόνο παραβίαζε την απόσταση, σύμφωνα καταγγελίες της στο 100, αλλά συνέχιζε να της επιτίθεται με απειλές και βρισιές. Συνήθως μετά από υποδείξεις οικείων προσώπων της «έκανε πίσω» και δεν ζητούσε την τιμωρία του. Όμως φαίνεται πως κάποια στιγμή “ο κόμπος στιγμή έφτασε στο χτένι”.

Κατηγορούμενος για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων

Για άλλη μια φορά το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου επαναλήφθηκε το σκηνικό, σε γειτονιά της πόλης μας και της επιτέθηκε με τον ίδιο τρόπο, την ώρα που είχε βγάλει βόλτα στο σκυλάκι της. Η πρώην σύζυγος κάλεσε για άλλη μια φορά την Αστυνομία και οδηγήθηκαν και οι δύο στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, όπου σε βάρος του πρώην συζύγου σχηματίστηκε δικογραφία. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της παραβίασης ασφαλιστικών μέτρων και με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Θύμα ο σκύλος τους

Σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις “κακού διαζυγίου” θύματα είναι τα παιδιά. Αυτή τη φορά την τεταμένη σχέση “πλήρωσε” το σκυλάκι τους, που όση ώρα παρέμεναν οι δύο πρώην σύζυγοι στο Τμήμα, δεν αισθανόταν καλά στο αφιλόξενο γι’ αυτό περιβάλλον και άρχισε να γαβγίζει ασταμάτητα, γι’ αυτό αναγκάστηκαν να το φροντίσουν αστυνομικοί. 

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button