ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μια διαφορετική μέρα ξημέρωσε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

“Καλή μας αρχή καλές δουλειές να έχουμε, η αρχή έγινε!!”

Μηνύματα σαν αυτό ανταλλάσσουν σήμερα το πρωί, οι οι εργαζόμενοι του Ναυπηγείου. Η χαρά δεν κρύβεται για το πρώτο πλοίο που μπήκε σε δεξαμενή τού εμπορικού τμήματος για επισκευή μετά από πολλά χρόνια. Έχει προηγηθεί ο πολυτελές σούπερ γιοτ Dream, αλλά αυτό είναι ιδιοκτησίας του ίδιου του κ. Προκοπίου. 

Το πρώτο πλοίο “έσπασε το ρόδι” χτες Σάββατο 24 Φεβρουαρίου. Είναι ένα δεξαμενόπλοιο μεταφοράς χημικών, το Alfa Sea (φωτό) της εταιρείας ΕΝΕΑ Management των οικογενειών Πετράκη, Πλούσιου και Κεγγίτση.

Μπήκε για εργασίες στη Δεξαμενή 4 (μόνιμη δεξαμενή μήκος 325 μ., πλάτος 72, βάθος 11 μ.), η οποία συντηρήθηκε – επισκευάστηκε πρόσφατα. Η ακόμα μεγαλύτερη Δεξαμενή 5 παραμένει ανενεργή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακολουθεί πλοίο της εταιρείας Liner -κολοσσού MSC.

Αναμένεται πάντως επίσημη ανακοίνωση της Nafs, διαχειρίστριας εταιρείας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, για το πλάνο της επένδυσης, μια και ο Γιώργος Προκοπίου έχει αναφερθεί σε φιλόδοξα σχέδια, όπως προώθηση ενός κέντρου πράσινης ανάπτυξης και τεχνολογικής καινοτομίας, με προσανατολισμό στη θάλασσα, αλλά και κατασκευή drones.

Περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά:
Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά το σούπερ γιοτ Dream – Μετά όμως, τι;

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button