ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μέτωπο διεκδίκησης για τα 66 στρ. του ΚΕ.Β.Ο.Π., για νέες αθλητικές υποδομές στο Χαϊδάρι”

“Το Χαϊδάρι Ψηλά!” / Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη

Την Κυριακή 12.02.2023 είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στην κοπή πίτας του δραστήριου αθλητικού σωματείου “ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ”.

Ο επικεφαλής μας, Αποστόλης Θεοφίλης, στον χαιρετισμό του έκανε λόγο για την ανάγκη διαπαραταξιακής ενότητας στα αθλητικά ζητήματα, γιατί αφορούν ένα ευαίσθητο κύτταρο της πόλης μας, την νεολαία.

Επισήμανε την ανάγκη διαμόρφωσης κοινού μετώπου διεκδίκησης για την απόδοση των 66 στρεμμάτων των στρατοπέδων ΚΕ.Β.Ο.Π. από την Πολιτεία στον Δήμο Χαϊδαρίου, ώστε να δημιουργηθούν νέες σύγχρονες, αθλητικές υποδομές για τους πολίτες και τα σωματεία.

Τέλος, αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στους καθημερινούς “χορηγούς” της προσπάθειας των αθλητών που δεν είναι άλλοι απο τους γονείς τους, ενώ επανέλαβε ότι ως αυριανή δημοτική αρχή θα στηρίξουμε τον τοπικό αθλητισμό με έργα και όχι με κούφιες υποσχέσεις.

Επίσης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός μας σύμβουλος κ. Γιάννης Αλεξόπουλος βράβευσε  αθλήτρια του Συλλόγου.

Κοινός στόχος ΟΛΩΝ πρέπει να είναι ενα ισχυρό αθλητικό κίνημα που θα “σπρώχνει” τους νέους στα γήπεδα και όχι σε χώρους που αναπαράγετε κάθε μορφή βίας.

Κλείνοντας, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες για την ζεστή φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

#ΠάμεΤοΧαΐδάριΨηλά!#
#Μετηνκοινωνίαμπροστά#
“Το Χαϊδάρι Ψηλά!” / Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button