ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μετακομίζει το ΚΕΠ Χαϊδαρίου

Σε νέο πιο λειτουργικό χώρο που εκμίσθωσε ο Δήμος θα μεταφερθεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών – ΚΕΠ Χαϊδαρίου. Ο προηγούμενος θεωρούνταν μικρός για τις ανάγκες της υπηρεσίας, ενώ και το σημείο όπου βρισκόταν, Πλαστήρα και Αγ. Στρατοπέδου, δημιουργούσε προβλήματα κυκλοφορίας, λόγω του συχνού διπλοπαρκαρίσματος στην πολυσύχναστη διασταύρωση.

Στο εξής λοιπόν το ΚΕΠ θα λειτουργεί στο ισόγειο επί της οδού Δαβάκη 8, κοντά στη συμβολή με την Αγωνιστών Στρατοπέδου, στην αίθουσα του παλιού ζαχαροπλαστείου Σιρέν. Ο νέος χώρος είναι μεγαλύτερος από τον σημερινό. Οι απαραίτητες εργασίες γίνονται από συνεργεία αυτεπιστασίας του Δήμου. Παράλληλα θα γίνει και η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την εύρυθμη λειτουργία του. Σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Βασίλη Καρατζαφέρη, το νέο ΚΕΠ αναμένεται να υποδεχτεί τους δημότες σε περίπου 20 μέρες.

Ερώτημα αποτελεί και στη νέα θέση του η έλλειψη χώρους στάθμευσης. Ίσως μια λύση θα ήταν, ανάλογα φυσικά με τις οικονομικές δυνατότητες υλοποίησής της εκ μέρους του Δήμου, η επαναλειτουργία ΚΕΠ στο Δάσος, που θα απέτρεπε πολλές μετακινήσεις προς αυτό του Κέντρου και θα εξυπηρετούσε καλύτερα χιλιάδες ανθρώπους.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button