ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μένουν μαζί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γατζωμένοι στην εξουσία, αδιαφορώντας για το μέλλον της χώρας.

Δήλωση του Τάκη Διαμαντόπουλου, υποψήφιου με την Ένωση Κεντρώων στη Β΄ Αθήνας – Νότιος Τομέας:
Και μαζί και χώρια, που λέει και ο λαός. Αυτό ισχύει για τους δυο κυβερνητικούς εταίρους Τσίπρα -Καμμένου, που τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ με αντικείμενο τις σχέσεις των δυο πλευρών με αφορμή την συμφωνία των Πρεσπών και τις αμερικανικές βάσεις στην χώρα μας. Εξηγήσεις δόθηκαν ένθεν κακείθεν, αλλά οι διαφορές παραμένουν και είναι ο πυρήνας του προβλήματος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Το ζήτημα πάντως δεν είναι τι κάνουν οι κυβερνητικοί εταίροι, αλλά πόσο ζημιώνεται η χώρα από τα μπρος -πίσω των υπουργών της κυβέρνησης. Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και στα “θα”, τη στιγμή που η χώρα χρειάζεται μεγάλη οικουμενική κυβέρνηση για να πάει μπροστά.
Εάν δεν παραμερίσουν Τσίπρας και Μητσοτάκης τους προσωπικούς εγωισμούς τους, καλό δε θα δούμε. Πάντως, η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για να κερδίσει με κάθε τρόπο πολιτικό χρόνο και μοιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να μένουν μαζί “λόγω των παιδιών”, όπως συνηθίζεται να λέμε στον κοινωνικό μας περίγυρο.
Μια σοβαρή όμως ευρωπαϊκή κυβέρνηση δεν κοιτάζει μόνο τις καρέκλες της εξουσίας, αλλά την ευημερία του λαού και την γενικότερη ασφάλεια των πολιτών.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button