ΕΥ ΖΕΙΝLIFESTYLEΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Magic step(s) στον χορό από νεαρή ηλικία!

 

Magic step σημαίνει σωματική έκφραση, αποφόρτιση από την καθημερινότητα, εξαιρετική άσκηση… Αρετές που κάνουν τον χορό μια πολύ καλή, ωφέλιμη αλλά και διασκεδαστική εμπειρία, που μπορεί να ξεκινήσει από πολύ νωρίς, μόλις από τα 3,5 ηλικιακά έτη. Όποιο χορό και να επιλέξετε, Χιπ-χοπ, Λάτιν, Zumba ή κάποιο άλλο από τα πολλά είδη, έχει πολλά πλεονεκτήματα για το παιδί και το διδάσκει βασικά μαθήματα ζωής. Καλλιεργεί την άθληση, την αίσθηση του ρυθμού, την αρμονική κίνηση και την κοινωνικότητα.

Λάτιν, Xιπ-χοπ και σύγχρονος χορός κερδίζουν τις προτιμήσεις στα παιδικά και νεανικά τμήματα της σχολής χορού Magic step. Οι ομάδες χορού της σχολής είναι με αυστηρή κατάταξη που σέβεται την αναπτυξιακή εξέλιξη των παιδιών. Τμήματα προνηπίων, 6-8, 8-10,  προεφηβικά και εφηβικά.

Magic step(s) στον χορό από νεαρή ηλικία! 3
Magic step(s) στον χορό από νεαρή ηλικία! 5

Από την σχολή δεν λείπει ακόμα και η συνεργασία με ψυχολόγο σε συμβουλευτικό ρόλο ώστε να εξασφαλίζεται η θετική λειτουργία και η ορθοί χειρισμοί όπου χρειάζεται και αυτό είναι ενδεικτικό της δουλειάς στην οποία στοχεύει η σχολή χορού Magic step.

Magic step(s) στον χορό από νεαρή ηλικία! 7
Magic step(s) στον χορό από νεαρή ηλικία! 9
Magic step(s) στον χορό από νεαρή ηλικία! 11
Φωτογραφίες από  καλοκαιρινή γιορτή του Magic step

Φυσικά δεν ξεχνάμε πως ο χορός απευθύνεται σε όλους. Στα Magic step μέσα από μια πληθώρα μαθημάτων και χορών μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς και να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει!Σε αυτό θα σας βοηθήσουν και οι ειδικοί της σχολής.

Οι καθηγητές του Magic step είναι όλοι κάτοχοι αναγνωρισμένων πτυχίων και με εξειδίκευση στο είδος χορού που διδάσκουν. Όσον αφορά στα πτυχία χορού που μπορείτε να στοχεύσετε, η σχολή  Magic Step θα σας προετοιμάσει για εξετάσεις των διεθνώς αναγνωρισμένων πτυχίων του οργανισμού DANCE VISION (μέλος του National Dance Council of America και του World Dance Council) του οποίου είναι και εξεταστικό κέντρο.

Επικοινωνείστε με τον υπεύθυνο προγράμματος της κάθε σχολής για περισσότερες πληροφορίες.

Σχολή Χαϊδαρίου: 210-5815819 (Υπεύθ. Μυρωνάκη Ειρήνη)                                       Σχολή Νίκαιας: 210-4901395 (Υπεύθ. Σαράγια Χρυσούλα)

Magic step(s) στον χορό από νεαρή ηλικία! 13
Magic step(s) στον χορό από νεαρή ηλικία! 15

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button