ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κυριακή Λυμπουσάκη: Ώρα για ένα Χαϊδάρι όπου αξίζει να ζεις

Αγαπητές συνδημότισσες,
Αγαπητοί συνδημότες,

Κατοικώ στο Χαϊδάρι από τότε που γεννήθηκα, το 1993, και κατάγομαι από το Πυργί και τα Μεστά της Χίου. Είμαι απόφοιτος του 1 ου Λυκείου Χαϊδαρίου και πτυχιούχος του τμήματος Ναυτιλιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ μιλάω αγγλικά, γαλλικά & κινέζικα. Ασχολούμαι με τις τέχνες, αγαπώ τα ζώα και ενδιαφέρομαι για τον αθλητισμό, τον οποίο οφείλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω στον Δήμο μας. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως στέλεχος σε ναυτιλιακή επιχείρηση.

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δραστηριοποιούμαι για πρώτη φορά και είμαι σίγουρη πως θα αφήσουμε ισχυρό αποτύπωμα στην κοινωνική και πολιτική ζωή του Χαϊδαρίου. Η κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η προώθηση της ισότητας των φύλων αλλά και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση προγραμμάτων με επίκεντρο τον άνθρωπο είναι βασικά πεδία στα οποία επιθυμώ να δουλέψω.
Με τις δράσεις μας θέλουμε να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των δημοτών μας στο σχεδιασμό μιας πόλης όπου αξίζει να ζεις, να ενισχύσουμε και να υπερασπιστούμε τον δημόσιο χώρο, σε έναν φιλικό προς τα ζώα δήμο, όπου, με την απαραίτητη συμβολή των εργαζομένων, το μέλλον της πόλης μας θα είναι λαμπρό, εφάμιλλο των απαιτήσεων των δημοτών, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Με τον Άρη έχουμε μια στέρεη συνεργασία στην οποία ελπίζουμε να οικοδομήσουμε το μέλλον του δήμου μας. Με το ήθος και τη συνέπειά του, αλλά και την ιδεολογική του συγκρότηση, ο Άρης, πλαισιωμένος από μία δυνατή ομάδα, μπορεί να εγγυηθεί αυτό που έχει ανάγκη σήμερα το Χαϊδάρι: μία Διοίκηση συλλογική σε μια πόλη καθαρή, λειτουργική και προσβάσιμη σε όλους, με τους πολίτες συμμέτοχους και δημιουργικούς.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, χαίρομαι ιδιαιτέρως που συμμετέχω στον συνδυασμό «ΩΡΑ ΧΑΪΔΑΡΙ» με τον Άρη Πανόπουλο ως υποψήφιο Δήμαρχο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button