ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Ο Κώστας Κοσκινάς κάνει restart στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Ο Κώστας Κοσκινάς πήρε και πάλι το τιμόνι του F.C. Thriamvos Haidariou, με στόχο, όπως λέει ο ίδιος, να αποκτήσει η ομάδα νέο χαρακτήρα – ταυτότητα – προσωπικότητα.

Ολόκληρη η δήλωσή του στη σελίδα της ομάδας:

Ο Κώστας Κοσκινάς κάνει restart στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου 3

Επιστρέφω στην ομάδα μαζί με φίλους στην διοίκηση σε μια προσπάθεια να την ξαναχτίσουμε από την αρχή και να αποκτήσει τον σεβασμό και την αίγλη που είχε πριν από λίγα χρόνια.

Σίγουρα οι δύο προηγούμενες χρονιές ήταν πολύ δύσκολες αλλά τουλάχιστον η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία γεγονός πολύ σημαντικό για το μέλλον της.

Τα απόνερα που άφησε βέβαια πολλά και αυτά προσπαθούμε τώρα να καθαρίσουμε και να προχωρήσουμε σε καθαρό τοπίο.

Έφυγαν παίχτες που είχαν διαφορετική φιλοσοφία με την δική μας ενώ έμειναν παιδιά που αγαπάνε την ομάδα και βέβαια τους αναγνωρίστηκε η προηγούμενη προσπάθειά τους.

Η προτεραιότητά μας είναι να δώσουμε χώρο και χρόνο στους πολύ καλούς μικρούς μας, που είναι σε καλό επίπεδο λόγω της αξιόλογης δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας και εν προκειμένω από τον Μάξιμο τον Κατικαρίδη, και μαζί με τα παιδιά που έμειναν και την προσθήκη πέντε έτοιμων παιχτών η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και γιατί όχι αναλόγως των συνθηκών και να πρωταγωνιστήσει.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα ότι η ομάδα αλλάζει αποκτά χαρακτήρα – ταυτότητα – προσωπικότητα κι ότι στην έναρξη της προετοιμασίας θα είναι έτοιμη για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Τέλος θέλω να δηλώσω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην οικογένεια του Θριάμβου και να πω ένα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση του συλλόγου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button