ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Κορωνοϊός: Στο αυτόφωρο ο πρώτος παραβάτης μαγαζάτορας στο Χαϊδάρι

Στο αυτόφωρο δικάζεται αυτή τη στιγμή ο πρώτος υπεύθυνος λειτουργίας καταστήματος  της πόλης, που παραβίασε την απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων συγκέντρωσης κοινού. 

Πρόκειται για κατάστημα όπου μπαίνει νεολαία, επί της Καραϊσκάκη. Αυτό που έφερε τους αστυνομικούς του Α.Τ. Χαϊδαρίου στα όριά τους, ήταν ότι μέσα βρέθηκαν πολλά παιδιά, ακόμη και 13-14 ετών. 

“Την επόμενη φορά θα αναζητήσουμε και τους γονείς των ανηλίκων! Δεν είμαστε σε διακοπές, είμαστε καραντίνα!”, προειδοποιεί αξιωματικός μέσα από την εφημερίδα μας. 

Το Α.Τ. Χαϊδαρίου κάνει συνέχεια περιπολίες γι’ αυτό το θέμα. Επιπλέον χτες Κυριακή βοήθησε υπαλλήλους του Δήμου Χαϊδαρίου στην εκκένωση του Άλσους Δαφνίου, όπου είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες κόσμος (“η είσοδος του Άλσους στην οδό Βουλγαροκτόνου έμοιαζε με πάρτι”, μας είπε περίοικος). Ακόμη, οι αστυνομικοί κάνουν συστάσεις σε άτομα που πίνουν τον καφέ τους σε χάρτινα ποτήρια, σε τραπεζάκια κλειστών καταστημάτων. 

Στο μεταξύ ανησυχία επικρατεί στο προσωπικό του Α.Τ. Χαϊδαρίου, που έχει την κύρια ευθύνη για την ομαλή λειτουργία της Δομής Σκαραμαγκά, σε χώρο όπου κινούνται καθημερινά περισσότερα περίπου 2.600 άτομα από 32 εθνικότητες και είναι δύσκολο να ενημερωθούν όλοι σωστά και να πειθαρχήσουν στον περιορισμό κυκλοφορίας. Προς το παρόν οι αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία εκεί έχουν εφοδιαστεί με λίγες μάσκες, αντισηπτικά χεριών και γάντια που τους παρέχει η υπηρεσία και ο Δήμος Χαϊδαρίου, όμως στα επόμενα 24ωρα είναι πιθανόν να εξαντληθούν και ίσως χρειαστεί να αναζητήσουν μόνοι τους τα συγκεκριμένα είδη, που είναι σε έλλειψη στην αγορά. 

Στο κτήριο του ΑΤ Χαϊδαρίου, για την αποφυγή συγχρωτισμού, οι πολίτες παραμένουν στην είσοδο και περιμένουν να κληθούν ένας-ένας για οτιδήποτε θέμα τους απασχολεί, π.χ. θεώρηση γνησίου υπογραφής. Ανάλογα μέτρα λαμβάνονται και για τους κρατούμενους στο Α.Τ. Χαϊδαρίου και στο Τμήμα Ασφάλειας.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button