ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Γάτσιος: “παραγωγή ή θάνατος”

Άνθρωποι με τις επιστημονικές περγαμηνές και την πολιτική συγκρότηση του Κωνσταντίνου Γάτσιου θα μπορούσαν αν είναι ιδανικοί για την γέννεση νέων πολιτικών σχημάτων, τα οποία πολλοί Έλληνες προσδοκούν για την υπέρβαση του πολιτικού αδιεξόδου.

Ο κ. Γάτσιος επέλεξε να πάρει μέρος στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη ηγέτη της Κεντροαριστεράς. Η υποψηφιότητά του -προφανώς- δεν συγκινεί το “βαθύ ΠΑΣΟΚ” και αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, τη στιγμή που ο ίδιος μιλάει “αιρετικά”, όπως πχ για εγκληματικό λάθος όσον αφορά τον παρασιτικό εναγκαλισμό κόμματος – κράτους!

Ένας λόγος παραπάνω για να ακούσουμε την πολιτική πρόταση του έγκυρου οικονομολόγου, που επικεντρώνει στο θέμα της παραγωγής για την υπέρβαση της ελληνικής κρίσης. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε “Βαρουφάκη από την ανάποδη”…

https://www.youtube.com/watch?v=MJf743d4xrI

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος, πρώην Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης τού Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε το Πτυχίο του στα Οικονομικά από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1981), ενώ το M.Phil. (1984) και το Ph.D. (1988) από το University of Cambridge. Δίδαξε στο University of Cambridge και διετέλεσε Fellow και Director of Studies in Economics στο Fitzwilliam College (1987-1992).

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button