
Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και το μεζεδοπωλείο «Ελλήνων τα Ξύδια» στο Χαϊδάρι ετοιμάζει ένα απολαυστικό μενού, γεμάτο αυθεντικές γεύσεις και θαλασσινές λιχουδιές, ιδανικές για το σαρακοστιανό τραπέζι.


Ένα μενού που απογειώνει την παράδοση
Το γεύμα ξεκινά με εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες όπως πατζάρια, μαυρομάτικα φασόλια, μελιτζανοσαλάτα Αγιορείτικη, ταραμοσαλάτα και γαύρο μαρινάτο, που δίνουν την ιδανική εισαγωγή σε μια ημέρα γεμάτη γεύση.
Συνεχίζουμε με θαλασσινές απολαύσεις: χταπόδι ξυδάτο και χταπόδι ψητό, γαρίδα σαγανάκι (με λευκή ή κόκκινη σάλτσα), σουπιά κρασάτη γιουβέτσι και την αγαπημένη γαριδομακαρονάδα, επίσης σε δύο εκδοχές (λευκή ή κόκκινη σάλτσα).
Για όσους προτιμούν τραγανές απολαύσεις, το μενού περιλαμβάνει καλαμάρια τηγανητά και θράψαλο ψητό, ενώ ο παραδοσιακός μπακαλιάρος σκορδαλιά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το τραπέζι.
Η απόλυτη γκουρμέ πρόταση της ημέρας είναι το κριθαρότο καραβίδας, αρωματισμένο με σαφράν και lime, που υπόσχεται να κλείσει το γεύμα με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο.

📍 Κλείστε τραπέζι εγκαίρως και γιορτάστε την Καθαρά Δευτέρα με γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα!
“Ελλήνων τα…ξύδια”
Νικ. Πλαστήρα 32, Χαϊδάρι 124 61 Τηλέφωνο: 21 0581 5910
RSV on line https://bit.ly/4iVESHQ