ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Καταστηματάρχες Ψάθας: Fake news τα περί κλειστού δρόμου Αλεποχωρίου – Ψάθας

Πολλές ιστοσελίδες δημοσίευσαν την είδηση της μηνιαίας αναστολής κυκλοφορίας στην οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας, από τη Δευτέρα 27 Μαΐου έως την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.

Ωστόσο καταστηματάρχες από την Ψάθα, που πλήττονται οικονομικά από την εξέλιξη αυτή, διαβεβαιώνουν τηλεφωνικά τις ιστοσελίδες μετά από επικοινωνία τους με τον Δήμο, ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Το ίδιο “έργο” το έχουμε δει να παίζεται πολλές φορές, αφού η ουσιαστική και μόνιμη παρέμβαση στον επικίνδυνο δρόμο δεν έχει γίνει και κάθε τόσο παρουσιάζονται φαινόμενα κατολισθήσεων και πτώσης βράχων, με όλα τα συνακόλουθα.

Ενδεικτικά, πέρυσι το καλοκαίρι είχαν προγραμματιστεί μηνιαίες εργασίες μέσα στον Ιούνιο – Ιούλιο, ωστόσο αποφασίστηκε τελικά ο δρόμος να παραμένει ανοιχτός για όλη την καλοκαιρινή περίοδο και η διέλευση να πραγματοποιείται με την ευθύνη των οδηγών.

Αναμφίβολα απαιτείται μία επίσημη τοποθέτηση από τον Δήμο, την Περιφέρεια και την Τροχαία, για ένα θέμα που ενδιαφέρει άμεσα τόσο τους καταστηματάρχες της περιοχής όσο και τους επισκέπτες της.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button