ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Κατάσχεση στο Νεκροταφείο Σχιστού – Ανησυχία σε δημάρχους και μητροπολίτες

Σε άμεσο κίνδυνο τίθεται η εύρυθμη λειτουργία του Κοιμητηρίου Σχιστού, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται εκτέλεση κατάσχεσης ποσού άνω των 470.000 ευρώ!

Τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του και δημοσιεύει το Piraeus Press, αποδεικνύουν ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα, ενώ η Διοίκηση του Κοιμητηρίου Σχιστού θα πρέπει να ενημερώσει επισήμως για το τι μέλλει γενέσθαι, εφόσον υλοποιηθεί το συγκεκριμένο κατασχετήριο.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του PP, στο ταμείο του Κοιμητηρίου Σχιστού υπάρχουν διαθέσιμα περί τα 500.000 ευρώ, ενώ με την κατάσχεση των 470.000 ευρώ, αυτομάτως «παγώνουν» οι όποιες πληρωμές τρίτων, καθώς προκαλείται σημαντικό πρόβλημα ρευστότητας.

Μεγάλη ανησυχία σε Δημάρχους και Μητροπολίτες

Τα παραπάνω έχουν έλθει σε γνώση τόσο των Δημάρχων που συμμετέχουν στη Διοίκηση του Κοιμητηρίου Σχιστού (Δήμοι ευρύτερου Πειραιά και Μοσχάτο-Ταύρος), αλλά και στους Μητροπολίτες Πειραιά και Νίκαιας. Όπως αναφέρει το PP, oρισμένοι δεν κρύβουν την έντονη αγωνία τους για το παρόν και το μέλλον του Κοιμητηρίου Σχιστού, καθώς με το κατασχετήριο των 470.000 ευρώ ξημερώνουν δύσκολες μέρες για το μεγαλύτερο Κοιμητήριο των Βαλκανίων!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Εικόνες φρίκης στο νεκροταφείο Σχιστού: Στοιβάζουν τους νεκρούς από τις εκταφές σε αποθήκη

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button