ΥΓΕΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Καταγγελία: Γιατρός χωρίς μάσκα στο εμβολιαστικό του Νοσοκομείου Αττικόν

Πολίτης που προσήλθε στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Αττικόν διαπίστωσε με έκπληξη και οργή ότι γιατρός δεν φορούσε μάσκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο συμπολίτης μας πήγε στο Νοσοκομείο για την τρίτη δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό το πρωί της Παρασκευής 31/12, ώρα 11.30. Τη “συνέντευξη” για τη συμπλήρωση του εγγράφου εμβολιασμού την πήρε γιατρός που δεν φορούσε μάσκα.

Να τι μας διηγήθηκε ο καταγγέλλων:

“Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι, με όλα αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες με τη διασπορά, είχα απέναντί μου στο εμβολιαστικό ένα γιατρό χωρίς μάσκα -ούτε καν στο πηγούνι! Δεν ξέρω πώς κρατήθηκα και δεν είπα κάτι, γιατί οργίστηκα αληθινά. Στη νοσοκόμα που μου έκανε το εμβόλιο το ανέφερα και αυτή μου απάντησε πως θα του το ξαναπούν. Δηλαδή δεν είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά. Προσπάθησα να τηλεφωνήσω στον ΕΟΔΥ για να καταγγείλω τη συμπεριφορά αυτή, αλλά στάθηκε αδύνατον. Είναι απαράδεκτο με όσα συμβαίνουν στη χώρα αυτή τη στιγμή -τόση καταστροφή στην υγεία και την οικονομία- να υπάρχουν υγειονομικοί και μάλιστα σε τέτοια πόστα, που να φέρονται ανεύθυνα για τους γύρω τους και να δίνουν κακά μαθήματα. Αν δεν γουστάρει, να φύγει, ας ανοίξει δικό του ιατρείο, για να μπορούμε να διαλέξουμε αν θέλουμε να πάμε ή όχι.”

Εμείς ρωτάμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου αν το γεγονός αυτό είναι σε γνώση της και σε περίπτωση που έχει ενημερωθεί τι έχει κάνει γι’ αυτό.

Τα στοιχεία του πολίτη είναι στη διάθεση της εφημερίδας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button