ΔΗΜΟΤΙΚΑ

“Κάθε εκδήλωση να συνοδεύεται από το λογαριασμό που καλούμαστε σαν Δήμος να πληρώσουμε”

Τα φθινοπωρινά προγράμματα των Δήμων βρίσκονται σε εξέλιξη. Τα κόστη για γνωστά σχήματα δεν είναι ευκαταφρόνητα, γι’ αυτό αρκετοί προσπαθούν να εξασφαλίσουν τις σχετικές εκδηλώσεις από προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής. Ο Δήμος Χαϊδαρίου, χωρίς να έχει κάνει προεργασία, όπως φαίνεται από την απουσία προγράμματος εκδηλώσεων Σεπτεμβρίου, έκλεισε συναυλία με το σχήμα του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη, που μετά την μεγάλη αποδοχή της εκπομπής τους “Μουσικό Κουτί” έκαναν μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή τουρνέ στην Ελλάδα. Η κοστολόγηση είναι 22.000 ευρώ, συν τα συνοδευτικά έξοδα.

Ο συμπολίτης κ. Στέλιος Γενίτσαρης σχολιάζει:

Ας αφιερώσουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε πως ο Δήμος επιλέγει να δαπανήσει 29 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ για μια συναυλία διάρκειας 2 ωρών.

Μία εβδομάδα μετά την έναρξη της σχολικής περιόδου, με σχολικά κτήρια γεμάτα κακοτεχνίες και κενά, με μηδενικές υποδομές για αδέσποτα, οι πολιτιστικές προτεραιότητες του Δήμου είναι ένα δρώμενο 2 ωρών.

Φταίει η συγκυρία της προεκλογικής περιόδου ή ανέκαθεν είχαμε τέτοιο προσανατολισμό;

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν κάθε διαφήμιση οποιασδήποτε εκδήλωσης να συνοδεύεται από το λογαριασμό που καλούμαστε σαν Δήμος να πληρώσουμε.

https://diavgeia.gov.gr/doc/92%CE%9F4%CE%9F%CE%A1%CE%A6%CE%9F-%CE%A6%CE%984?inline=truehttps://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%96%CE%99%CE%9E%CE%9F%CE%A1%CE%A6%CE%9F-%CE%986%CE%A1?inline=truehttps://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9E%CE%91%CE%A7%CE%9F%CE%A1%CE%A6%CE%9F-%CE%957%CE%94?inline=true

Δεν είναι “τραβηγμένη” η άποψη του συμπολίτη, μιας και οι εκδηλώσεις δεν είναι “προσφορά του Δήμου” στους δημότες, αλλά δική τους δαπάνη.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button