ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Υπάρχει πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου;”

Ενώ τα πολιτιστικά – ψυχαγωγικά προγράμματα των Δήμων για τη φθινοπωρινή περίοδο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, το “Χαϊδάρι Σήμερα” παίρνει καθημερινά μηνύματα από συμπολίτες που ρωτούν τι γίνεται στη δική μας πόλη και αν υπάρχει πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Η απάντησή είναι ότι δεν έχουμε καμία σχετική ενημέρωση από τον Δήμο και προφανώς δεν έχει γίνει προγραμματισμός, χωρίς να αποκλείουμε ότι θα γίνει κάποια μεμονωμένη εκδήλωση. Αντίστοιχα προγράμματα για τις εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου έχουμε λάβει στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο εδώ και ένα μήνα σχεδόν από Περιστέρι, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα κτλ.

Ρωτήσαμε τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Μάνο Πετούση, που μάς είπε ότι είναι πια “τέως”, καθώς δεν ανανεώθηκε η θητεία του, η οποία έληξε στις 31 Αυγούστου.

Πολλοί είναι οι πολίτες που αντιδρούν κάθε φορά που δημοσιεύουμε τις εκδηλώσεις των γύρω Δήμων και αυτό φαίνεται και από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτω από κάθε σχετικό άρθρο. Πράγματι, δεν είναι λίγοι οι Χαϊδαριώτες που επιλέγουν συναυλίες και παραστάσεις από τα προγράμματα που προαναφέραμε.

Ας μην ξεχνάμε ότι και το καλοκαίρι υπήρξε σχεδόν ίδια κατάσταση, λόγω πολύ περιορισμένου σχετικού προϋπολογισμού. Κάποια στιγμή μάλιστα μάλιστα δημοσιεύτηκε από το Γραφείο Τύπου του Δήμου πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιείχε εγκαίνια κομμωτηρίων και τραπέζια ιερών ναών, προκαλώντας ειρωνικά σχόλια, αλλά και εσωτερικές αντιδράσεις στον Δήμο.

Προς το παρόν, λοιπόν, ό,τι γνωρίζουμε για εκδήλωση στο Χαϊδάρι προέρχεται από τους συλλόγους της πόλης:

  • Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου διοργανώνει παραδοσιακό ηπειρώτικο πανηγύρι με την κομπανία του Γιώργου Μαγκλάρα, στην Πλατεία Δημαρχείου, στις 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 9 μμ.
  • Η Εστία Κρητών Χαϊδαρίου ετοιμάζει τη Γιορτή Τσικουδιάς στις 29-30 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Δημαρχείου, με το ρακοκάζανό της, αλλά και κρητική μουσική και χορό.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button