ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλή είδηση: Βρέθηκαν σπίτια για αναπληρωτές – Ας κάνουμε μια προσπάθεια ακόμα!

Κατά την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ο Σύλλογος εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης απηύθηνε μέσα από την εφημερίδα μας έκκληση για εξεύρεση σπιτιών προς ενοικίαση, για τους αναπληρωτές που έρχονται στην πόλη μας για να αναλάβουν υπηρεσία.

Εχτές λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου, πράγμα που μάς έδωσε χαρά, γιατί κάποιοι συμπολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα:

Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΕΠΕ Χαϊδαρίου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ανταπόκρισή σας ως προς τη δημοσιοποίηση του αιτήματος για αναζήτηση κατοικιών προς ενοικίαση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Οι αναγνώστες σας ανταποκρίθηκαν θετικά στέλνοντάς μας πληροφορίες κι έτσι μπορέσαμε να βοηθήσουμε με τη σειρά μας τους συναδέλφους.

Πραγματικά καλή είδηση! Επειδή όμως οι ανάγκες δεν καλύφθηκαν όλες, ας κάνουμε μια προσπάθεια ακόμη. Κάθε σχετική πληροφορία (τηλέφωνο ιδιοκτήτη, στοιχεία ακινήτου κτλ.) για κατοικίες που είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση στις περιοχές του Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Περιστερίου και Αγίας Βαρβάρας μπορεί να αποστέλλεται στο mail του Συλλόγου: [email protected].

Πολλοί από τους αναπληρωτές έρχονται από μακρινές περιοχές και η εύρεση κατοικίας είναι -ως γνωστόν- μια δύσκολη υπόθεση στο Χαϊδάρι. Η πρωτοβουλία του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών της πόλης είναι αξιέπαινη και αξίζει να στηριχτεί.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button