ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Έκκληση: Βοηθήστε να βρεθούν σπίτια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ένα μεγάλο μέρος του στελεχιακού δυναμικού των σχολείων του Χαϊδαρίου θα είναι και φέτος αναπληρωτές. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαϊδαρίου (ΣΕΠΕ) απευθύνει μέσα από την εφημερίδα μας έκκληση προς τους ιδιοκτήτες που έχουν διαθέσιμη κατοικία να έρθουν σε επαφή μαζί του, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία.

Πέρυσι εργάστηκαν περίπου 100 αναπληρωτές δάσκαλοι στα 19 νηπιαγωγεία και τα 12 δημοτικά της πόλης. Επίσης περίπου 30 αναπληρωτές στη μέση εκπαίδευση. Ανάλογοι αριθμοί αναμένονται και φέτος. Πολλοί από αυτούς έρχονται από μακρινές περιοχές και η εύρεση κατοικίας είναι -ως γνωστόν- μια δύσκολη υπόθεση στο Χαϊδάρι. Η πρωτοβουλία του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών της πόλης είναι αξιέπαινη και αξίζει να στηριχτεί.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πλησιάζει και νέοι συνάδελφοι θα κληθούν να υπηρετήσουν στα σχολεία του δήμου μας. Η εύρεση κατοικίας είναι μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία και οι εκπαιδευτικοί που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας καλούνται να αναζητήσουν στέγη μέσα σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια και με το εισόδημά τους να είναι πετσοκομμένο, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την επιλογή κατοικίας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαϊδαρίου κάνει έκκληση προς τους δημότες και ιδιοκτήτες κατοικιών στο Χαϊδάρι να ενημερώσουν τον Σύλλογο σε περίπτωση ύπαρξης διαθέσιμης κατοικίας προς ενοικίαση, ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που θα αναλάβουν υπηρεσία στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Κάθε σχετική πληροφορία (τηλέφωνο ιδιοκτήτη, στοιχεία ακινήτου κτλ.) για κατοικίες που είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση στις περιοχές του Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Περιστερίου και Αγίας Βαρβάρας μπορεί να αποστέλλεται στο mail του Συλλόγου μας: [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button