ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Και όμως κ. Σελέκο, άλλα ψήφισες για τα δημοτικά τέλη του 2024”

Βασίλης Τσίτσος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

Με αφορμή το θέμα των δημοτικών τελών και την τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του, από τον Ιανουάριο του 2024 Δημάρχου Χαϊδαρίου, κ. Μιχάλη Σελέκου έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

1. Οι Πολίτες σε Δράση έθεσαν, για μία  ακόμη φορά, στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μείωση των δημοτικών τελών, για το έτος 2024, αφουγκραζόμενοι την κοινωνία και με δεδομένο ότι το Χαϊδάρι έχει τα υψηλότερα τέλη μετά την Βουλιαγμένη, σε ολόκληρη την Αττική.

2. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ. Ντηνιακού, στη διάρκεια της θητείας της, ουδέποτε προχώρησε σε μείωση των δημοτικών τελών, κάτι που δε μας προκαλεί έκπληξη, με δεδομένο ότι ποτέ δεν κατάλαβε τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας του Χαϊδαρίου. Και γι’ αυτό άλλωστε αποδοκιμάστηκε.

3. Η Λαϊκή Συσπείρωση μέσω του κ. Μιχάλη Σελέκου (που θα αναλάβει τον Δήμο σε λίγους μήνες) ψήφισε ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΩΘΟΥΝ τα Δημοτικά τέλη για το 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γινόμαστε Βουλιαγμένη;
Λίγη υπομονή κύριε Αλεξάκη!

Αυτή και μόνο αυτή είναι η αλήθεια. Τα πρακτικά είναι στη διάθεση όλων των πολιτών.

Παρακαλούμε τον κ. Σελέκο και τη Λαϊκή Συσπείρωση να αφήσουν τον αγώνα των εντυπώσεων και των άστοχων αυθαίρετων συμπερασμάτων, προσπερνώντας τα πραγματικά γεγονότα.

Όπως έχουμε ήδη αναγγείλει θα είμαστε παντού, αυστηροί αλλά δίκαιοι. Δεν δίνουμε όμως σε κανέναν λευκή επιταγή ούτε εκχωρούμε την αποκλειστικότητα της ευαισθησίας, της αγωνιστικότητας, της διεκδικητικότητας και της φιλολαϊκότητας. 

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά την 1η Ιανουαρίου. Λίγη υπομονή!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button