ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λίγη υπομονή κύριε Αλεξάκη!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου απαντά στο άρθρο του Δημήτρη Αλεξάκη Γινόμαστε Βουλιαγμένη;, στο οποίο ο δημοτικός σύμβουλος των Πολιτών σε Δράση ανέφερε ότι “ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κύριος Σελέκος «επέβαλε», κατόπιν συνεννόησης, στον απερχόμενο Δήμαρχο κύριο Ντηνιακό, τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού να παραμείνουν στο ίδιο απαράδεκτο υψηλό ποσό και το 2024!”

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητάει υπομονή και δηλώνει ότι “θα διεκδικήσει οποιοδήποτε μέτρο ανακουφίζει τη ζωή και την καθημερινότητά τους, κόντρα στο ασφυκτικό νομικό και οικονομικό πλαίσιο λειτουργίας των Δήμων, όπως έκανε την περίοδο 2014-2019”.

Πιο αναλυτικά:

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του κου Αλεξάκη, δημοτικού Συμβούλου των Πολιτών σε Δράση (ΣΥΡΙΖΑ), θα θέλαμε να τον καλέσουμε να έχει λίγο υπομονή, γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση, αναλαμβάνει τη διοίκηση του Δήμου από 01 Ιανουαρίου του 2024. Από κει και πέρα θα μπορέσει να αναλάβει το ρόλο του ως «αντιπολίτευση», γιατί τώρα, στην προσπάθειά του να «ξεπλύνει» τη Δημοτική Αρχή Ντηνιακού, η οποία δεν έκανε την παραμικρή μείωση δημοτικών τελών, εκτίθεται.

Εκτίθεται, γιατί οι Χαϊδαριώτες ξέρουν ότι από την πρώτη στιγμή η Αγωνιστική Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης θα διεκδικήσει οποιοδήποτε μέτρο ανακουφίζει τη ζωή και την καθημερινότητά τους, κόντρα στο ασφυκτικό νομικό και οικονομικό πλαίσιο λειτουργίας των Δήμων. Είτε αυτό λέγεται μείωση δημοτικών τελών είτε λέγεται μείωση και μηδενισμός τροφείων στους παιδικούς σταθμούς είτε λέγεται μείωση συνδρομών σε τμήματα πολιτισμού και αθλητισμού.

Το ίδιο έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση την περίοδο 2014-2019, εφαρμόζοντας μεταξύ άλλων μείωση δημοτικών τελών για τις μικρές επιχειρήσεις και τα ευάλωτα νοικοκυριά και διεκδικώντας περαιτέρω μείωση για τους ανέργους. Τότε όμως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωνε αυτές τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, συντασσόμενη με τις πολιτικές της τότε κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες ταυτίζονται στο ακέραιο με τις σημερινές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button