ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Η Σουκατζίδη δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι όπως είναι τώρα”

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα του Δάσους επαναφέρει στο προσκήνιο αναγνώστης μας, με αφορμή το άρθρο Η νέα Φαβιέρου δείχνει πώς θα είναι το Χαϊδάρι τα επόμενα χρόνια.

Γράφει:

Διάβασα στο Χαϊδάρι Σήμερα άρθρο και σχόλια για την ανάπλαση της Φαβιέρου στη Γρηγορούσα και τα έργα που είναι να γίνουν στο κεντρικό Χαϊδάρι. Το θέμα μου είναι τι γίνεται και με το Δάσος. Αυτό που βλέπω σαν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η Σουκατζίδη, που είναι δύσκολο να τη διασχίσεις. Έτσι όπως είναι τώρα, δηλαδή διπλής κυκλοφορίας και με δύο σειρές παρκαρισμένα, δεν χωράνε δύο αυτοκίνητα απέναντι. Ο ένας πρέπει να σταματήσει. Αν πετύχεις λεωφορείο, ακόμα χειρότερα. Τα πρωινά με τα σχολικά και την υπόλοιπη κίνηση γίνεται πραγματικό μποτιλιάρισμα. Το όμως έζησα αυτό και ανύποπτη ώρα, πριν το μεσημέρι και μάλιστα όχι σε μέρα λαϊκής αγοράς (την ημέρα αυτή πήρα και τις φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητό μου). Κάτι πρέπει να γίνει, Η Σουκατζίδη δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι όπως είναι τώρα!”

Ο συμπολίτης ουσιαστικά φέρνει στο προσκήνιο το θέμα των μονοδρομήσεων. Σε παλιότερο άρθρο, μας πάλι με αφετηρία τη παρέμβαση μιας δημότισσας, είχαμε δημοσιεύσει το άρθρο Πρόταση για μονοδρομήσεις στον “λαβύρινθο” του Δάσους, που αναφερόταν στο πλέγμα» στενών δρόμων διπλής κατεύθυνσης σε συνδυασμό με ανεπαρκή πεζοδρόμια. Πολύ ενδιαφέρον είχαν σχετικά σχόλια Δασιωτών: “Το κυκλοφοριακό του Δάσους θα λυθεί με μονοδρομήσεις – μεγαλύτερα πεζοδρόμια

Δεν πρέπει φυσικά να ξεχάσουμε και το μεγάλο πρόβλημα που λέγεται “Γ. Παπανδρέου”, για την οποία έχουν γραφτεί τόσα πολλά.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button