Χαϊδάρι Σήμερα Κάδοι σκουπιδιών και πελατείες αιρετών (;)
Αγίας Παρασκευής και Σουκατζίδη

Η μετατροπή της οδού Αρεοπόλεως σε πεζόδρομο (αντί παράδοσής στην κυκλοφορία, όπως επιθυμεί μεγάλο μέρος των κατοίκων), αναζωπύρωσε τη συζήτηση για το προβληματικό κυκλοφοριακό του Δάσους. Προτείνουν νέες μονοδρομήσεις και ταυτόχρονα μεγαλύτερα πεζοδρόμια.

Παραθέτουμε ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις αναγνωστών μας.
George Karnakis Το Δάσος χρειάζεται μια “κίνηση ματ”. Δρόμοι μονής κατευθύνσεως μέχρι την Εθνική Οδό. Το πρόβλημα των οχημάτων σε μικρούς δρόμους διπλής κατευθύνσεως είναι τραγικό. Με την κατασκευή πιο μεγάλων πεζοδρομίων ή ακόμα και ποδηλατοδρόμου και πάρκινγκ στους ίδιους δρόμους, θα λυθούν πολλά προβλήματα.
George Saddler Να αγιάσει το στόμα σου, πραγματικά χαίρομαι για όσα έγραψες, μένω στο Δάσος και η κατάσταση είναι τραγική.
Ithildiel Martha Μικροί δρόμοι διπλής κατεύθυνσης με παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στις 2 πλευρές, θα προσθέσω εγώ. Οπότε με το ζόρι κι αν περνάει ένα αυτοκίνητο!
Για το ίδιο θέμα της ευχερούς κυκλοφορίας αυτοκινήτων – πεζών στη συνοικία, ο κ. Γιώργος Μάντζιος επισημαίνει ένα παλιό πρόβλημα με την έλλειψη πεζοδρομίου στην οδό Σουκατζίδη:
Πλατεία Δημήτρη Σκαμπά (Λαού). Πεζοδρόμιο δεν υπάρχει! Τόσοι δήμαρχοι πέρασαν,  κανένας δεν το είδε. Μετά θα λέμε η “κακιά στιγμή”, αν χτυπήσει κανένας…