ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η χαλαρωτική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Διομήδειο Κήπο

“Προορισμός Χαϊδάρι” σήμερα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην αφετηρία του τελευταίου γύρου ενόψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου. Αξιοσημείωτο είναι ότι από την πόλη μας ξεκίνησε την εκλογική ενεργοποίηση του κόμματος τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το πολιτικό πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε πολιτισμό και υγεία και πιο συγκεκριμένα επίσκεψη στα έργα της Μονής Δαφνίου, αλλά και στις παρεμβάσεις αναβάθμισης του Νοσοκομείου Αττικόν.

Ενδιάμεσα ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε μια μικρής διάρκειας, αλλά χαλαρωτική επίσκεψη στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, σχεδόν εκτός προγράμματος.

Κατά την διάρκειά της, περιηγήθηκε και ξεναγήθηκε, ενημερώθηκε για τους σκοπούς και την λειτουργία του Κήπου, μίλησε και φωτογραφήθηκε με επισκέπτες και εξέφρασε ιδιαίτερα θετικές απόψεις για όσα είδε.

Όπως είπε στην εφημερίδα μας ο διευθυντής του Κήπου, κ. Στέλιος Σούλιος, δήλωσε το ενδιαφέρον του για την στήριξη του έργου που επιτελεί το Ίδρυμα και άφησε έντονα την εντύπωση ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένου ανθρώπου για την φύση και την προστασία της. Υποσχέθηκε να επισκεφθεί ξανά τον χώρο.  

Η χαλαρωτική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Διομήδειο Κήπο 3
Η χαλαρωτική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Διομήδειο Κήπο 5
Η χαλαρωτική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Διομήδειο Κήπο 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button