ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γυναίκα ξεσπάει: “Δεν με βάζουν μέσα γιατί είμαι μόνη με ένα παιδί και μισθωτή”

Πριν από λίγες μέρες Χαϊδαριώτισσα διαμαρτυρήθηκε μέσα από το “Χαϊδάρι Σήμερα” ότι δεν βρίσκει σπίτι για να νοικιάσει λόγω της γατούλας της: “Δεν μας θέλει κανείς, λες και είναι αρκούδα”. Το άρθρο αυτό έγινε αιτία να ξεσπάσει μια άλλη γυναίκα, που δεν βρίσκει σπίτι γιατί ούτε το επάγγελμά της “εμπνέει” τους ιδιοκτήτες ούτε και η οικογενειακή της κατάσταση, όπως λέει.

Να τι γράφει η κ. Κωνσταντινα Καρατζογλου:

Η κυρία λέει για το γατί. Να κάνετε και ένα άρθρο για εμένα, η οποία είμαι μονογονεϊκή οικογένεια και ψάχνω σπίτι και δεν με βάζουν μέσα γιατί είμαι μόνη με ένα παιδί και είμαι μισθωτή. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος ούτε στρατιωτικός ούτε επιχειρηματίας. Εργάζομαι ως αποκλειστική νοσοκόμα στο νοσοκομείο και τα πρωινά πηγαίνω σε άλλη δουλειά για να τα φέρω βόλτα. Σε ένα μήνα θα είμαι στο δρόμο, γιατί θα με πετάξουν έξω. Έχετε τρελαθεί τελείως; Θα βάλω σκηνή στο δάσος; Στο Μπαρουταδικο; Ή θα μείνω στο νοσοκομείο μαζί με τους άστεγους που μένουν εκεί τόσα χρόνια; Πού είναι το κράτος;

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Το Χαϊδάρι κατάντησε γιαφκοτοπος παρταλοκρατιας και τιμές ενοικίων Dubai. Για να μην μιλήσω για τον κύριο που κοιμάται έξω από το Δαφνί και δεν του δίνουν ένα σπίτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button