ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Γιορτή της πόλης και της αυτοδιοίκησης – Μη λείψεις!

Η προσέλευση στην κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει σταθερή ροή, χωρίς μέχρι στιγμής (ώρα 11.30) να έχουν δημιουργηθεί ενοχλητικές ουρές. Η διπλή κάλπη προκαλεί μία μικρή καθυστέρηση, αλλά όλα πάνε καλά. Όπως πάντα βέβαια οι εφορευτικές επιτροπές έχουν και πάλι απουσίες, παρά το ότι φέτος υπάρχει αποζημίωση. Να είναι καλά οι εκπρόσωποι των παρατάξεων οι οποίοι, όπως πάντα, βοηθούν τη διαδικασία.

Η θαυμάσια ημέρα παίζει και αυτή το ρόλο της στο καλό κλίμα έξω από τα σχολεία – εκλογικά κέντρα, όπου έχουν στηθεί τα τραπεζάκια των παρατάξεων και συγκεντρώνεται πολύς κόσμος. Όλοι είναι αισιόδοξοι, οι προβλέψεις και τα στοιχήματα παίρνουν και δίνουν.

Από αυτή τη γιορτή της πόλης και της αυτοδιοίκησης δεν είναι νοητό να λείψει κανείς. Το μικρό μερίδιο της ευθύνης μας πρέπει ο καθένας να το αναλάβει και δόξα τω θεώ υπάρχουν τόσοι υποψήφιοι και τόσες πολιτικές αποχρώσεις, ώστε να μπορείς να βρεις άτομα που εμπιστεύεσαι για την ικανότητα και την ακεραιότητά τους. Το Χαϊδάρι και η Αττική χρειάζονται τη φωνή όλων μας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button