ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Αργυρόπουλος: “Για να είναι η νέα γενιά υπερήφανη για το Χαϊδάρι”

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος, ανακοινώνει την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη “Χαϊδάρι ξανά” του Βαγγέλη Ντηνιακού. Είναι δικηγόρος, LL.M. και MSc., Υπ. Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Αθηνών.

Εξηγεί τη θέση του:

Το Χαϊδάρι είναι ο τόπος μας. Είναι το σπίτι μας. Αυτός ο τόπος, αυτό το σπίτι έχει προβλήματα. Πολλά και χρόνια. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε ως δημότες είναι να επιζητούμε λύσεις του μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Προφανώς, όλοι οι δημότες του Χαϊδαρίου θέλουμε το καλό του, την πρόοδό του, τη φυγή προς το μέλλον, που θα βοηθήσει και εμάς ως δημότες του. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Από την άλλη, υπάρχουν δυνάμεις συντήρησης, αβελτηρίας, αδιαφορίας, οι οποίες προσπαθούν να υπονομεύσουν κάθε υγιή προσπάθεια, μικρή ή μεγάλη. Με ισχυρή παρουσία των δημοτών στην προεκλογική εκστρατεία, με απλές και καθαρές προθέσεις μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας τις δυνάμεις που δε θέλουν το καλύτερο για το Χαϊδάρι. Να προχωρήσουμε όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι – δημότες του Χαϊδαρίου.

Σε αυτές τις εκλογές προσωπικά δε θα ήθελα ευκαιριακούς δρώντες στα τοπικά πράγματα. Ούτε λύσεις εξ’ ουρανού με προδιατυπωμένα προγράμματα και αιτήματα που δεν έχουν την απαραίτητη σύνδεση με το Χαϊδάρι. Θέλω σαφείς και δομημένες θέσεις, που έχουν προκύψει μέσα από επαφή με τους ενδιαφερομένους – απλούς πολίτες, επιχειρηματίες, συλλογικούς φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους, τοπικές ενώσεις, επαγγελματίες κλπ. Χρειάζεται όραμα και δράση για το μέλλον του Χαϊδαρίου. Πληθωρική αρθρογραφία στελεχών ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα και διατυπώνουν θέση για το πώς.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτά τα χαρακτηριστικά έως τώρα τα έχω δει στην Δημοτική Παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά – Βαγγέλης Ντηνιακός». Εδώ και 5 συναπτά έτη έχει παρουσία και διεκδικητική παρεμβατική φωνή εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε πρόσφατο άρθρο μου είχα αναρωτηθεί για την σημερινή θέση του Δήμου μας και πως τον βλέπουν οι δημότες του και κάθε τρίτος. Αν πρωτοπορεί, αν ξεχωρίζει, αν τελικά έχει βούληση να ξεχωρίσει. Απαντώ πως ναι. Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα μετουσιώσουν σε έργα τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού.

Τέλος, ας γνωρίζουμε ότι το ελληνικό κράτος -και ευνοϊκές να ήταν οι συνθήκες στην οικονομία- πάλι στρεβλώσεις θα είχε και προβλήματα θα δημιουργούσε στον μέσο πολίτη. Τεκτονικές αλλαγές για να γίνουν χρειάζονται πολλά, όμως σε ένα Δήμο μπορούν να γίνουν πράγματα που ο μέσος νους δεν τα φαντάζεται. Γιατί δεν εξαρτώνται όλα από κονδύλια!

Με γνώμονα, λοιπόν, όλα τα παραπάνω και με σαφείς κατευθύνσεις πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε ένα Χαϊδάρι πρωτοπόρο, καινοτόμο και με το βλέμμα στο μέλλον και τις εξελίξεις του ώστε να γίνει Χαϊδάρι Ξανά. Με αυτές ακριβώς τις επιθυμίες και επειδή θεωρώ πως μπορώ να προσφέρω στο μέτρο του εφικτού και με βάση τις δυνατότητές μου στο να γίνει πράξη η νέα αρχή για το Χαϊδάρι κατεβαίνω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην προσπάθεια αυτή.

Για να είναι η νέα γενιά υπερήφανη που ζει στο Χαϊδάρι.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button