ΑΡΧΕΙΟΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ήταν ένα καυτό καλοκαίρι – Απολογισμός μιας δύσκολης περιόδου για την πόλη στο έντυπο “Χαϊδάρι Σήμερα”

Στην έντυπη έκδοση του Σεπτέμβρη το “Χαϊδάρι Σήμερα” είχε να διαχειριστεί μια πολύ πλούσια ύλη, αντίθετα με την πεποίθηση ότι ο Αύγουστος φέρνει ανομβρία γεγονότων. Δυστυχώς ισχύει το no news good news.

Το φετινό καλοκαίρι δεν είχε μόνο τις θερμοκρασίες στα ύψη. Μια απρόσμενη πυκνότητα γεγονότων κράτησε πολύ ψηλά το πολιτικό και κοινωνικό θερμόμετρο. Δεν αναφερόμαστε μόνο στα προγραμματισμένα, όπως η αλλαγή της δημοτικής αρχής, που και αυτή μπήκε σε άλλη ρότα μετά από άμεσες νομοθετικές παρεμβάσεις της νέας κυβέρνησης (σελ 2,3). Ζήσαμε έναν σεισμό με πολλές ζημιές (σελ 8,9), μια φωτιά στις παρυφές της πόλης (σελ 6), σοβαρά τροχαία με ένα τραγικό θάνατο (σελ 5, 7).

Όπως είναι φυσικό, σε ένα μηνιαίο φύλλο δεν είναι δυνατό να χωρέσουν όλα και αναλυτικά. Το κύριο βάρος της ενημέρωσης έχει μεταφερθεί στο xaidarisimera.gr, που κάθε μέρα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της πόλης. Το καλοκαίρι κράτησε ψηλά τη σημαία της ενημέρωσης στα μεγάλα γεγονότα με συνεχόμενα ρεπορτάζ (σεισμός, κοινωνικά θέματα κτλ). Την περίοδο αυτή ‘τρέχει” με μέσο όρο 500.000 προβολές σελίδων το μήνα και πάνω από 80.000 μοναδικούς χρήστες.

Διαβάστε εδώ ηλεκτρονικά την έντυπη εφημερίδα ή -οι λάτρεις του χαρτιού- αναζητείστε την στα σταντ μας στα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Mymarket, το Δημαρχείο κτλ. Όσοι θέλετε να την λαμβάνετε στο σπίτι σας, τηλεφωνήστε στο 210 5822178 για συνδρομή.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button