ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Φώτης Θεοδωρακόπουλος: Σταθερά Μπροστά με τον Βαγγέλη Ντηνιακό, για το Χαϊδάρι που αγαπάμε!

“Όπως όλοι γνωρίζετε, η σχέση μου με το Χαϊδάρι συνδέεται άρρηκτα με την προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική μου ζωή.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη για τον δήμο μας να συνεχίσουμε την νέα τετραετία με την παρούσα δημοτική αρχή, που με τη νεανικότητα της, τη δημιουργικότητά της και το καινοτόμο πρόγραμμά της, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και ευκαιρία που υπάρχει, πήγε και θα συνεχίσει να πηγαίνει την πόλη μας μπροστά, να την εξελίξει σε μια πόλη πρότυπο για όλους τους δήμους.

Στην υπάρχουσα τοπική αυτοδιοικητική πραγματικότητα, βαθιά πεποίθησή μου είναι ότι η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Χαϊδάρι ξανά” θέλει πραγματικά και έχει τις δυνατότητες να πετύχει την ποθητή σε όλους πρόοδο της πόλης μας.

Με μοναδικό λοιπόν κριτήριο το συμφέρον των Χαϊδαριωτών, συνεχίζω στο πλευρό του Βαγγέλη Ντηνιακού, επικεφαλής της παράταξης “Χαϊδάρι ξανά”, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό του και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί πετυχαίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο όπου ζούμε και αγαπάμε…

…ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Φώτης Θεοδωρακόπουλος
Ιατρός Ειδικός Καρδιολόγος
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Φώτης Θεοδωρακόπουλος: Σταθερά Μπροστά με τον Βαγγέλη Ντηνιακό, για το Χαϊδάρι που αγαπάμε! 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button