ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φώναξαν τους συλλόγους για “μαϊντανούς” στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
πρώην Δημοτικός Σύμβουλος
μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ

Η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης μας ανακοίνωσε στη χθεσινή συνεδρίαση (27 Μαρτίου) του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δεν έχουμε λόγο στη συνεδρίαση αν και μας έστειλε πρόσκληση να συμμετέχουμε!

Μας προσκάλεσε μάλλον για τη φυσική παρουσία και όχι για την άποψή μας!

Για το μπούγιο!

Πρώτη φορά στα χρονικά να καλούνται Σύλλογοι και η Δημοτική Αρχή τους αντιμετωπίζει περιφρονητικά!

Απορώ γιατί μας κάλεσαν;

Ο τίτλος του θέματος της συζήτησης έλεγε:
«Όλη η πόλη μία φωνή για την ικανοποίηση των αναγκών μας! Το Χαϊδάρι ξεσηκώνεται! Ο λαός της πόλης μας διεκδικεί τα δίκαια αιτήματά του;»

Ο λόγος βεβαίως δεν δόθηκε να ειπωθούν τα δίκαια αιτήματα από την πλευρά μας!Δημοκρατική η προσέγγιση!

Βεβαίως ήταν μια συζήτηση ανοργάνωτη, χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς καμία θεματική κατά περίπτωση ολοκληρωμένη πρόταση από την παρούσα Δημοτική Αρχή, χωρίς καμία αξιολόγηση υφιστάμενων προτάσεων που έχουν κατατεθεί στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ή έχουν δημοσιοποιηθεί και έχουν βάσιμη τεχνογνωστική τεκμηρίωση ή ακόμα και όσων επιδέχονται συμπλήρωση, η οποία κατέληξε σε ψήφισμα και όχι σε μια δέσμη ολοκληρωμένων προτάσεων για σημαντικά ζητήματα της πόλης.

Κατέληξε σε ψήφισμα που επαναλαμβάνει όσα λέχθηκαν στα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια, ψήφισμα που περιλαμβάνει όσα ζητήματα έχουν συζητηθεί κατ’ επανάληψη και υπάρχει ομόφωνη τοποθέτηση όλων των Δημοτικών Παρατάξεων, όπως για τη διεκδίκηση των 220 στρτ. στον Σκαραμαγκά, για την παραχώρηση των 66στρμ. στο Στρατόπεδο κ.ά.

Η Δημοτική Αρχή δήλωσε την ικανοποίησή της καθώς διαπίστωσε την εμπιστοσύνη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου προς εαυτή για την επίλυση όλων των θεμάτων που απασχολούν την πόλη!

Αφού η Δημοτική Αρχή δεν έδωσε το βήμα σε κανέναν άλλο προσκεκλημένο, εφαρμόζοντας καινοτόμους κανόνες φιλοξενίας, θα απευθυνθούμε στην τοπική κοινωνία από το διαδικτυακό βήμα, δημοσιοποιώντας θέσεις και προτάσεις, για να παράξουμε πλούτο και όχι μιζέρια, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button