ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Fitplus alternative workout”. Η Λειτουργική Προπόνηση ήρθε και στο Χαϊδάρι!


Functional Training. Αν ασχολείσαι με το fitness, σίγουρα έχεις ακούσει τον όρο Λειτουργική Προπόνηση. Σήμερα γίνεται η απόλυτη τάση στην γυμναστική και… όχι άδικα. Εάν ασκείσαι αρκετά χρόνια και θέλεις κάτι διαφορετικό και παραπάνω ή αν είσαι αρχάριος και θέλεις να βελτιώσεις τη σωματική σου απόδοση με ασκήσεις που μιμούνται τις φυσικές κινήσεις, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα. 
Όλες οι ηλικίες μπορούν να ασκηθούν, να νιώσουν και να δουν άμεσα τα οφέλη της λειτουργικής προπόνησης.

Είναι ο τρόπος να αποκτήσεις την καλύτερη φυσική κατάσταση που είχες ποτέ!

"Fitplus alternative workout". Η Λειτουργική Προπόνηση ήρθε και στο Χαϊδάρι! 1
Ολοκαίνουργιο, όμορφο, πρωτοποριακό: “Fitplus alternative workout”, στο Δάσος. 
Εκεί όπου σταματάει η συμβατική γυμναστική, αρχίζει το “fitplus”.

Τα καλά νέα: Η λειτουργική προπόνηση είναι πια στη διάθεσή μας και στο Χαϊδάρι. Ένα νέο και διαφορετικό κέντρο εναλλακτικής – λειτουργικής άσκησης & asthanga yoga δημιουργήθηκε και μάς περιμένει να το γνωρίσουμε. Πρόκειται για το ολόφρεσκο γυμναστήριο “Fitplus alternative workout”, στο Δάσος.

"Fitplus alternative workout". Η Λειτουργική Προπόνηση ήρθε και στο Χαϊδάρι! 3

Οδηγός και σύμβουλος της νέας προπονητικής πρότασης είναι ο Δημήτρης Κύρκος, καθηγητής φυσικής αγωγής & αθλητισμού, με πολύχρονη εμπειρία τόσο στον χώρο του αθλητισμού – πρωταθλητισμού όσο και στο χώρο του fitness. Όχι μόνο προτείνει μια διαφορετική φιλοσοφία άσκησης, αλλά και έπλασε τον ιδανικό χώρο γι’ αυτήν, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να αθλούνται με ποικιλία ασκήσεων και κύριο άξονα το σώμα, χωρίς κανένα συμβατικό ή ηλεκτρονικό μηχάνημα.

Η λειτουργική προπόνηση (functional training) προσαρμόζει και αναπτύσσει ασκήσεις που επιτρέπουν στον καθένα να εκτελεί τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής πιο εύκολα και χωρίς τραυματισμούς. Περιλαμβάνει την εκτέλεση ασκήσεων αντίστασης κατά τέτοιο τρόπο, ώστε η βελτίωση της δύναμης ενισχύει άμεσα την απόδοση των κινήσεων.Μιλάμε για ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης όλου του σώματος, που προσφέρει και αερόβιες προσαρμογές. Στην προπόνηση εκτελούνται ασκήσεις πολυαρθρικές, συνδυαστικές και υψηλής έντασης. Ο κύριος στόχος της λειτουργικής προπόνησης είναι να ενισχύσει την απόδοση των κινήσεων, επηρεάζοντας θετικά ολόκληρο το νευρομυϊκό σύστημα. Η συχνή προπόνηση αυξάνει την καρδιακή λειτουργία και βελτιώνει την ισορροπία μας, την αντοχή, την ταχύτητα, την αύξηση της δύναμής μας. Βοηθά στο κάψιμο λίπους και στην απώλεια πόντων, καθώς αυξάνει τις καύσεις του σώματός μας περισσότερο κατά 23-25% σε σχέση με άλλες προπονητικές μεθόδους εκγύμνασης, σύμφωνα με συγκριτικά αποτελέσματα μελετών..

Είναι ιδανική προπόνηση για αποκατάσταση τραυματισμών.

Στην άσκηση της λειτουργικής προπόνησης γίνεται χρήση διαφόρων προπονητικών εξοπλισμών όπως ιμάντες, σχοινιά, kettle bells, medicine balls, core bags κτλ., που βοηθήσουν στην σωστή επίτευξη της άσκησης.

info
– ατομικά προγράμματα personal training
– small groups training
– family groups (από 14 ετών) 
– Αποκατάσταση τραυματισμών.
– outdoor training, προπόνηση στην φύση.
– Ashtanga Vinyasa Yoga κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:00-22:00 και κάθε Παρασκευή 11:45-13:30.

Δάσος Χαϊδαρίου, Κ. Παλαμά & Μπουμπουλίνας

Τ. 210 5819775, 6983 697310


facebook: Fitplus-alternative-workout

 Χαϊδάρι Σήμερα Ο Δημήτρης Κύρκος σε καθοδηγεί στον κόσμο του Functional Training: Ενέργεια - δύναμη - φυσική κατάσταση 11Δημήτρης Κύρκος 

"Fitplus alternative workout". Η Λειτουργική Προπόνηση ήρθε και στο Χαϊδάρι! 6

Αθλητής – πρωταθλητής και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου στο άλμα επί κοντώ από το 1980 έως το 1996. Πρώην ιδιοκτήτης του “gentro atletico” στο Δάσος Χαϊδαρίου και personal trainer από το 2003 έως και σήμερα. 


Η προπόνηση στο “Fitplus alternative workout” γίνεται σε μικρές ομάδες και ο Δ. Κύρκος εξατομικεύει κάθε στιγμή την άσκηση στις δυνατότητες και τις ανάγκες του καθενός, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς καμιά υπερβολή ή κίνδυνο τραυματισμού. 

 

“Ό,τι καλύτερο για να κλείσει μια κουραστική ημέρα και να νοιώσουμε απίστευτη ευεξία. Καθώς απελευθερώνεται το μυαλό, ακολουθώντας την ροή των ασκήσεων… κάθε ένταση σβήνεται!”

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button