ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έστηναν πρωινό καρτέρι στις γειτονιές…

Ψώνιζε “κι τύχη σου δουλεύει”… Απρόσεκτες νοικοκυρές πλήρωναν πανάκριβα τα φρούτα της λαϊκής, καθώς επαγγελματίες κλέφτρες έστηναν καρτέρι στις γειτονιές και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία… Όταν, λοιπόν, τις έβλεπαν να βγαίνουν έξω με το καροτσάκι για ψώνια, εκμεταλλεύονταν την πρωινή απουσία τους από το σπίτι, που συνήθως δεν γίνεται με όλα τα μέτρα ασφάλειας, για να αφαιρέσουν οτιδήποτε αξίας προλάβαιναν.

Ωστόσο την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου οι δράστιδες έγιναν αντιληπτές από άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου και συνελήφθησαν την ώρα που έβαζαν το σχέδιό τους σε εφαρμογή. Πρόκειται για δύο Ρομά από τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, ηλικίας 36 και 47 ετών. Όπως εξακριβώθηκε και οι δύο κατά το παρελθόν έχουν εκτίσει ποινές στις φυλακές για σωρεία κλοπών, εμπόριο ναρκωτικών και απάτες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπών και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

«Μην αφήνετε ποτέ ξεκλείδωτο το σπίτι σας»

Έμπειρος Αξιωματικός του Α.Τ. Χαϊδαρίου θέλησε να στείλει μέσα από το «Χαϊδάρι Σήμερα» το εξής μήνυμα προς όλους τους κατοίκους της πόλης: « Όταν βγαίνετε έξω από το σπίτι, ακόμη και πρωινή ώρα για τα ψώνια, να παίρνετε όλα τα μέτρα προστασίας, προκειμένου το σπίτι σας να είναι καλά ασφαλισμένο».

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button