ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επεκτείνεται το River West

Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την επέκταση του εμπορικού κέντρου River West στη Λ. Κηφισού. Η πληρότητα του σημερινού κτηρίου σε καταστήματα αγγίζει το 100% και υπάρχει επιπλέον ζήτηση.

Η Noval, θυγατρική του ομίλου Βιοχάλκο, δρομολογεί την κατασκευή και λειτουργία ενός γειτονικού ακινήτου του River West, συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. Πρόκειται για επένδυση των 18,5 εκατ. ευρώ, με την “Άκτωρ” να έχει αναλάβει την κατασκευή του ακινήτου. 

Νέο River West

Στο νέο ακίνητο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Προόδου 1-3, αναμένεται να λειτουργήσουν νέα καταστήματα και χρήσεις ψυχαγωγίας. Το River West προσφέρει επιφάνεια της τάξεως των 20.000 τ.μ. και εγκαινιάστηκε το 2011, αποτελώντας επένδυση της τάξεως των 35 εκατ. ευρώ. Με δεδομένο ότι η πληρότητα του κέντρου ξεπερνάει το 97%, κρίθηκε αναγκαία η επέκτασή του. Έτσι, ο όμιλος Βιοχάλκο προχώρησε στην απόκτηση ενός όμορου οικοπέδου, επιφανείας 3,7 στρεμμάτων. Ακόμη ενός κτιρίου της τάξεως των 20.000 τ.μ., σχεδιάζοντας την επέκταση του εμπορικού κέντρου μέσω της προσθήκης νέων σημάτων.

Υπενθυμίζεται πως δίπλα στο River West λειτουργεί πολυκατάστημα της αλυσίδας ΙΚΕΑ και λίγα μέτρα πιο δίπλα υπεραγορά της ΑΒ Βασιλόπουλος, συνθέτοντας έναν πλήρη προορισμό εμπορίου. 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button