ΙΣΤΟΡΙΑ

Ένας διευθυντής “πανταχού παρών και τα πάντα πληρών”

Του Κώστα Φωτεινάκη

Σε συνέχεια των δύο εξαιρετικών επικήδειων που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα “Χαϊδάρι Σήμερα”, του Τρύφωνα Δάρα “Παναγιώτης Γιαννομήτρος, in memoriam – Η πόλις ευγνωμονούσα!” και του Νώντα Σταμάτη “Καλό ταξίδι Παναγιώτη Γιαννομήτρο, θα θυμόμαστε πάντα όσα έκανες για την πόλη!” για το διευθυντή του Δήμου Χαϊδαρίου +Παναγιώτη Γιαννομήτρο, αντί ενός τρίτου επικήδειου σας στέλνω τη φωτογραφία με ένα σχόλιο.

Η φωτογραφία είναι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της περιόδου της δημαρχίας του Δημήτρη Σκαμπά (πιθανά το 1981). Διακρίνονται  από αριστερά προς τα δεξιά: Βασίλης Μούλιος (στο προεδρείο), ο Διευθυντής του Δήμου +Παναγιώτης Γιαννομήτρος (με το κόκκινο βέλος, προσέξτε τη τσάντα του), ο Λευτέρης Παναγιωτακόπουλος, ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, o Γιάννης Ζώτος και ο Ηλίας Θερμός.

Επειδή παρακολούθησα ορισμένα Δημοτικά Συμβούλια την περίοδο εκείνη θέλω να επιβεβαιώσω τους κ.κ. Δάρα και Σταμάτη και να υπογραμμίσω ότι ο δ/ντης του Δήμου Παναγιώτης Γιαννομήτρος ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου όχι μόνο κρατώντας τα πρακτικά αλλά και συμβουλεύοντας το Σώμα όταν χρειαζόταν. Τύγχανε δε πλήρους σεβασμού από τους συναδέλφους του και τους εκάστοτε δημάρχους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button