ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Εδώ χρειάζονται απαντήσεις

Φώτης Δημήτρουλας

Αυτά τα πράγματα (ρούχα, τρόφιμα, παιδικά καρότσια και κούνιες) είχαν μαζευτεί για να δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη. Τα συγκεκριμένα ήταν αποθηκευμένα σε χώρο του δήμου που εδώ και χρόνια ήταν κλειστός ή υπολειτουργούσε.

Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα πράγματα πρέπει να φύγουν άμεσα γιατί ο δήμος χρειάζεται το κτήριο. Η απάντησή μου ήταν πως αν δεν βρεθεί άλλος χώρος τα πράγματα θα παραμείνουν εκεί μέχρι να δοθούν στους ανθρώπους. Οι δράσεις μας άλλωστε είναι καθημερινές.

Πριν ένα μήνα πήγα να τα πάρω από τον χώρο, αφού είχε βρεθεί αποθήκη για να τα βάλουμε. Τα πράγματα είχαν εξαφανιστεί και η απάντηση του δήμου ήταν ότι στάλθηκαν στην Καρδίτσα. Δεν γνωρίζω αν λένε αλήθεια ή ψέματα γιατί στον χώρο δεν μπόρεσα να ξαναμπώ.

Στην περίπτωση που αληθεύει, ο δήμος πήρε την κούνια που προοριζόταν για άνεργη μητέρα στο Χαϊδάρι, τα τρόφιμα του άπορου γείτονα, τα ρούχα του άστεγου στο Δαφνί και τα έστειλε κάνοντας τον “αλληλέγγυο”.

Είχα πει ότι θα ασχοληθούμε με το θέμα, αλλά προτεραιότητα είχαν οι άνθρωποι έτσι χάρη στην ανταπόκριση σας βρήκαμε καινούργια και τα δώσαμε.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: Στηρίζουμε τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας: Το Χαϊδάρι στέλνει βοήθεια σε δυο χωριά του κάμπου // Χαϊδάρι: Ένας “ιμάντας” αγάπης και συμπαράστασης στον αδύναμο

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button