ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μ. Σελέκος: “Ζωντανή η μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων”

Επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον δήμαρχο έστειλε η Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου. Προτείνει να καλυφθούν με ζωντανή μετάδοση οι σημαντικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούν την ψήφιση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, ώστε να είναι ενήμερος ο πολίτης.

Πιο συγκεκριμένα η Λαϊκή Συσπείρωση γράφει:

Μ. Σελέκος: "Ζωντανή η μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων" 3

Στην 11η Τακτική Συνεδρίαση και στην 2η Ειδική του Δημοτικού Συμβουλίου, ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν συμπεριλαμβάνονται και τα σημαντικότατα της έγκρισης του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου μας.

Με δεδομένο ότι δεν έχει γίνει από την δημοτική αρχή καμία προσπάθεια διαλόγου με τους κατοίκους και τους Μαζικούς Φορείς για τη διαμόρφωση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος και επειδή η συνεδρίαση γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης, δηλαδή χωρίς την παρουσία πολιτών, προτείνουμε να καλυφθούν και να μεταδοθούν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω ζωντανής μετάδοσης για να μπορούν να τις παρακολουθήσουν όσοι συμπολίτες μας θέλουν. Αυτή την πρόταση την έχουμε καταθέσει και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και όπως γνωρίζετε αρκετοί Δήμοι καλύπτουν ήδη ζωντανά τις συνεδριάσεις των Συμβουλίων τους.

Επίσης προτείνουμε να υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης για τους ενδιαφερόμενους πολίτες ή Φορείς που έχουν θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μπορούν να εκθέσουν τις απόψεις τους.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι      

Μιχάλης Σελέκος,

Ναουαφ Δαουάχερ                                                                                                           

Νίκος Καραγιάννης

Βασίλης Παντελάρος                                                                                                              

Παναγιώτης Μοσχονάς

Μόσχος Χουδελούδης

Ηλίας Βαρυτιμιάδης

Ελένη Θερμού

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button