ΕΛΛΑΔΑ

Στηρίζουμε τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας: Το Χαϊδάρι στέλνει βοήθεια σε δυο χωριά του κάμπου

Ο Σύλλογος της πόλης μας “Θεσσαλική Γη”, σε συνεργασία με τον Δήμο Χαϊδαρίου, από τις πρώτες στιγμές της βιβλικής καταστροφής στην Καρδίτσα ξεκίνησε προσπάθειες για αποστολή βοήθειας στους πληγέντες. Οι καταστροφές στα νοικοκυριά και στις καλλιέργειες είναι μεγάλες μετά από την πρόσφατη επέλαση του καταστρεπτικού κυκλώνα Ιανού. 

Οι συμπολίτες Θεσσαλοί καλούν σε συγκέντρωση βοήθειας προς τους πληγέντες δύο χωριών της Δημοτικής Ενότητας Κάμπου στην Καρδίτσα, του Αγίου Θεοδώρου και του Προδρόμου. Ο Δήμος Χαϊδαρίου, ως έμπρακτη ένδειξη της αλληλεγγύης και της συμπαράστασής του και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, προχωρά στην Υιοθεσία των δύο προαναφερόμενων χωριών.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι από τα παρακάτω (σε καλή κατάσταση) μπορούν να προσέρχονται στην έδρα τού Συλλόγου, Αιγίνης 15, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη γραμματέα Ελπίδα Βουτσίνου στο τηλ. 6978441822, ή στην Στέγη Πολιτισμού, Κολοκοτρώνη 36, κάθε μέρα, 2 – 7 Οκτωβρίου, από τις 17.00 – 21.00, τηρώντας τους κανονισμούς προστασίας Covid19. Για τα αντικείμενα που χρειάζονται μεταφορά με αυτοκίνητο του Δήμου θα πρέπει όποιος επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία με το 2132047236 κατά το ωράριο λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών.

Είδη οικοσκευής
κρεβάτια, στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές κλπ

Είδη ιματισμού
(ρουχισμός, υποδήματα)

Κλινοσκεπάσματα
(κουβέρτες, παπλώματα, μαξιλάρια)
Χαλιά, κουρτίνες

Τρόφιμα μεγάλης διάρκειας
Νερά, γάλατα για μωρά, ελαιόλαδο
Είδη καθαριότητας και ευπρεπισμού (χαρτικά, απορρυπαντικά-σαπούνια κλπ)
Ελαιοχρώματα

Βιβλία και σχολικά είδη

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button