ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δυναμώνει το κύμα της αντίδρασης στο Χαϊδάρι – 2 Απριλίου το μεγάλο συλλαλητήριο

Στη σημερινή παρέλαση μοιράστηκε φυλλάδιο που ενημερώνει για το νέο εργοστάσιο φυσικού αερίου που σχεδιάζεται στον Σκαραμαγκά και καλεί σε συλλαλητήριο στις 2 Απριλίου.

Το φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου με την επίβλεψη του προέδρου της Γιάννη Θεοτοκά και τυπώθηκε από τον Δήμο. Μοιράστηκε από μέλη της Επιτροπής και τοπικών συλλόγων.

Όπως είπε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του Συλλόγου της Κάτω Αφαίας, Σωκράτης Δεληγιάννης, που πήρε μέρος στη διανομή, οι περισσότεροι συμπολίτες είναι ενήμεροι για τα αρνητικά σχέδια που αφορούν την πόλη μας και δήλωσαν ότι θα δώσουν το παρών στη συγκέντρωση.

Στο μεταξύ, μετά την επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Δήμος έστειλε επιστολές στους δημάρχους της περιοχής μας για να είναι ενήμεροι για τις εξελίξεις και να πάρουν θέση, διότι το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής θα έχει επιπτώσεις όχι μόνο στο Χαϊδάρι, αλλά σε όλη την περιοχή, ακόμη και στην Αθήνα. Ακόμη, εντός των ημερών θα φύγουν επιστολές και προσκλήσεις προς τους βουλευτές της Δυτικής Αθήνας.

Το φυλλάδιο που μοιράστηκε σήμερα:

Δυναμώνει το κύμα της αντίδρασης στο Χαϊδάρι - 2 Απριλίου το μεγάλο συλλαλητήριο 3
Δυναμώνει το κύμα της αντίδρασης στο Χαϊδάρι - 2 Απριλίου το μεγάλο συλλαλητήριο 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button