ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΔΗΜΟΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δημοτικό Συμβούλιο: Αποχώρησε ο Βαγγέλης Ντηνιακός από τη συζήτηση του Προϋπολογισμού

Η χτεσινοβραδινή (19/12) συζήτηση – ψήφιση του Προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο σημαδεύτηκε από την αποχώρηση του Βαγγέλη Ντηνιακού. Ο επικεφαλής της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά” αναλύει τον λόγο που τον ανάγκασε να αποχωρήσει και δηλώνει ότι “Ο ελεύθερος διάλογος στο Δημοτικό Συμβούλιο και παντού όχι μόνο θα προστατεύεται, αλλά θα παροτρύνεται. Κάθε θετική πρόταση θα γίνεται αποδεκτή από όπου και αν προέρχεται.” 

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο για την ψήφιση του Προϋπολογισμού, στην ομιλία μου άσκησα έντονη κριτική για τα φαινόμενα υποβάθμισης της πόλης μας, καταθέτοντας ταυτόχρονα συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμισή της.

Η τοποθέτησή μου αυτή, αντί να προβληματίσει τη διοίκηση του Δήμου, ενόχλησε τον κ. Σελέκο, ο οποίος σε συμπαιγνία με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου άλλαξαν αυθαίρετα τη διαδικασία της συζήτησης, ανατρέποντας τη σειρά των ομιλιών, υπονομεύοντας την κριτική και τη διαφορετική άποψη. Παρά την παρέμβασή μου να τηρηθούν οι διαδικασίες που είθισται για να ακουστούν οι ομιλητές και να προστατευθεί ο εποικοδομητικός διάλογος, τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συνέχισαν τη μεθόδευσή τους και την αυθαιρεσία τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη καταγγείλαμε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους και μη ανεχόμενοι τέτοια φαινόμενα, αποχωρήσαμε από τη συνέχεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό.

Ξεκαθαρίζουμε ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών, με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, τέτοιες μεθοδεύσεις και συμπεριφορές θα λάβουν τέλος.

Ο ελεύθερος διάλογος στο Δημοτικό Συμβούλιο και παντού όχι μόνο θα προστατεύεται, αλλά θα παροτρύνεται. Κάθε θετική πρόταση θα γίνεται αποδεκτή από όπου και αν προέρχεται. Και θα υλοποιείται από τη διοίκηση του Δήμου προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της… Τόσο απλά.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button