ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δήμαρχε, μην μας διαψεύσεις. Περιμένουμε…

Αγαπητέ μας Δήμαρχε, αγαπητές  και αγαπητές/οί μας  Αντιδήμαρχοι και αγαπητές/οί μας  Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Επιτέλους μαζεύτηκαν τα ξερόκλαδα, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, ακόμα κι αν αφήσατε για εμάς τον καθαρισμό του σχετικού χώρου, υπηρεσία μερικών ανθρωποωρών και πολλών κυβικών νερού που σας την κάνουμε δώρο, κατανοώντας την ειδική συγκυρία.

Περιμένουμε, ΤΩΡΑ, να τηρήσετε άμεσα και την υπόσχεσή σας και να κάνετε το αυτονόητο επαντοποθετώντας τον κάδο στην θέση (Αγίας Παρασκευής 61-63) που τον είχε τοποθετήσει η σχετική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, πριν από την αυθαίρετη μετακίνησή του, από τον τσαμπουκά ανιψιό τού μπάρμπα από την Κορώνη.

Διαφορετικά, πώς θέλετε να φανείτε δίκαιοι και να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας και στην υποχρέωσή σας να είστε Δημοτική Αρχή όλων των Χαϊδαριωτών; Πώς θέλετε να μας έχετε συμπαραστάτες, όταν μεροληπτείτε;

Επειδή τέτοια ‘προβλήματα’ θα αντιμετωπίζετε συχνά θα σας προτείναμε να συγκαλείτε με δική σας πρωτοβουλία τοπικές συνελεύσεις άμεσα εμπλεκομένων και ενδιαφερομένων κατοίκων για να λύνονται επιτόπου ‘ενώπιος ενωπίω’ τα μικροπροβλήματα πριν γίνουν μεγάλα. Σε μια αντίστοιχη μάζωξη δεν θα μπορούσε κανένας να παραγνωρίσει το δίκιο και την κριτική των Γειτόνων του.

Εμπιστευθείτε τους Δημότες που σας έστειλαν εκεί και αξιοποιείστε τις εμπειρίες τους και την τεχνογνωσία τους για λύσεις προβλημάτων της καθημερινότητάς τους. Διδάξτε τους και διδαχτείτε από αυτούς μέσω του δημοσίου διαλόγου, για να μην μπορεί ο κάθε εγωιστής και «λειψός» να αναστατώνει τη Γειτονιά του και την Πόλη του για να νοιώθει πως είναι κάποιος σπουδαίος, επειδή ακριβώς δεν είναι παρά ένα ΤΙΠΟΤΑ.

Ευχαριστούμε και περιμένουμε. Μην μας διαψεύσετε. Περιμένουμε…

Οι δεκάδες γείτονες του ανιψιού του μπάρμπα από την Κορώνη.

Για την αντιγραφή, Κώστας Λάμπος 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Κάδοι σκουπιδιών και πελατείες αιρετών (;)

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button