ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση του Δημήτρη Τσατσαμπά για τις εκλογές στο Χαϊδάρι

Οκτώ χρόνια κακοδιαχείρισης από τη Δημοτική αρχή Μαραβέλια και πέντε χρόνια οπισθοδρόμησης από τη Δημοτική αρχή Σελέκου είχαν ως αποτέλεσμα δεκατρία χαμένα χρόνια για τον Δήμο μας.
Στις 26 Μαΐου, σταματάμε την υποβάθμιση του Δήμου μας και με αιχμή του δόρατος τη νέα γενιά ξαναγράφουμε ιστορία για την πόλης μας.

Το Χαϊδάρι χρειάζεται μια νέα Δημοτική Αρχή, που να του ξαναδώσει τη θέση που του αξίζει. Που θα επαναφέρει στους Χαϊδαριώτες τη χαρά για τον τόπο που ζουν και αγαπούν.

Συμμετέχω στο συνδυασμό «Χαϊδάρι Ξανά» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ντηνιακό, γιατί είμαι βέβαιος ότι ως διοίκηση θα δουλέψει με πάθος, εντιμότητα, φαντασία και αποτελεσματικότητα.

Στις 26 Μαΐου, σταματάμε την υποβάθμιση του Δήμου μας και με αιχμή του δόρατος τη νέα γενιά ξαναγράφουμε ιστορία για την πόλης μας.

Δημήτρης Τσατσαμπάς, βιογραφικό

Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς είναι Οικονομολόγος με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ε. Σ. Δ Υ. Εργάζεται ως Διευθυντής Κοινωνικής Πολιτικής στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας. 
Είναι παντρεμένος με τη Βαρβάρα Μαΐσογλου και έχουν τρία παιδιά. 
Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου από το 1998 έως το 2006 επί δημαρχίας Κυριάκου Ντηνιακού. Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πρώτα το Χαϊδάρι» από το 2007 έως το 2014. Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Χαϊδάρι Ξανά” από το 2014 έως σήμερα.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button