ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση Μίχου για τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας

Η γιορτή της Αγίας Βαρβάρας στον ομώνυμο ναό της γειτονικής μας πόλης, στις 4 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνει χιλιάδες πιστούς κάθε χρόνο, φέτος όμως οι συνθήκες είναι πολύ ειδικές. Για την γιορτή της πολιούχου Αγίας Βαρβάρας, έκανε δήλωση ο δήμαρχος της πόλης, Λάμπρος Μίχος:

Δήλωση Μίχου για τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας 3

Με συναίσθηση ευθύνης και επίγνωση των δυσκολιών, που απορρέουν από τις έκτακτες συνθήκες που βιώνουμε, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ σε όλους τους δημότες μας και ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, στην μεθαυριανή γιορτή της πολιούχου Αγίας Βαρβάρας, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ.

Το Ιερό προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας θα εορτάσει τη μνήμη της Αγίας και θα τελέσει τις Ιερές Ακολουθίες «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ», οπότε η προσέλευση στον Ιερό Ναό θα είναι ανώφελη αλλά και μάταιη, καθώς η πολιτεία έχει λάβει όλα τα μέτρα για την αποτροπή προσέγγισης στο χώρο του ναού, για την αποφυγή αδικαιολόγητου και επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία συνωστισμού.

Εξυπακούεται ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πανήγυρη και ο δήμος μας δεν πρόκειται να επιτρέψει την τοποθέτηση κανενός πάγκου μικροπωλητή σε κανένα σημείο της πόλης.

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button