ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Χειροπέδες σε αλλοδαπό που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου

Έναν αλλοδαπό συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου, μετά από κλήση που έλαβαν από άλλη υπηρεσία της Αστυνομίας. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα συλλήψεως από τον Ανακριτή, για σοβαρό ποινικό αδίκημα για το οποίο κατηγορείται.  

Ο 53χρονος δράστης, Αφγανικής καταγωγής, μένει τα τελευταία χρόνια στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στον Σκαραμαγκά. Το 2019 κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανηλίκου, στο συγκεκριμένο χώρο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του, που εκκρεμεί μέχρι σήμερα. Όμως, ενώ είχε κλητήριο θέσπισμα από τον Ανακριτή, δεν εμφανίστηκε.

Άνδρες του Τ.Α. Χαϊδαρίου τον αναζήτησαν. Τον εντόπισαν έξω από τον οικίσκο της δομής, όπου μένει μαζί με τη σύζυγο του και τα τέσσερα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο δράστης δεν προέβαλε αντίσταση και υποστήριξε ότι δεν έλαβε το σχετικό έγγραφο. Προσήχθη στο Τ.Α. Χαϊδαρίου όπου και κρατείται. Το πρωί της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button