ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Διαμαντής Μαγουλάς, υποψήφιος με τους Πολίτες σε Δράση – Θοδωρής Σπηλιόπουλος

Ο Διαμαντής Μαγουλάς θα είναι υποψήφιος με τους “Πολίτες σε Δράση”και τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο.

Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και από το 1964 κατοικώ στο Χαϊδάρι, όπου διατηρώ Φαρμακείο από το 1988. Ανήκω στη γενιά που, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, ευτύχησε στα παιδικά της χρόνια να έχει τον χώρο και τις συνθήκες να παίζει στις αλάνες, στους δρόμους, με ασφάλεια και χωρίς φόβο.

Έργα ουσίας

Η ζωή βέβαια εξελίσσεται, το Χαϊδάρι άλλαξε, από χωριό έγινε πόλη, τα προβλήματα και οι απαιτήσεις μεγάλωσαν. Δεν μπορεί να κινούμαστε με την λογική έργων βιτρίνας και «φαίνεσθαι». Χρειάζονται έργα ουσίας με βάση τις ανάγκες των πολλών, για μια πόλη βιώσιμη, ανθρώπινη για όλους τους Χαϊδαριώτες.

Η απλή αναλογική που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές, μας δίνει μια τεράστια ευκαιρία. Όλες οι παρατάξεις θα είναι υποχρεωμένες να συνεργαστούν πάνω σε προγράμματα και εδώ θα ξεχωρίσει η «ήρα από το στάχυ».

Πρέπει λοιπόν να διαφυλάξουμε τους λίγους ελεύθερους χώρους που έχουν απομείνει, τα δάση μας που μας δίνουν οξυγόνο και υψώνουν τείχος προς το Θριάσιο, να ξεκινήσει επιτέλους η ανακύκλωση, που για την σημερινή Δημοτική Αρχή είναι άγνωστη λέξη.

Είμαι υποψήφιος με τους «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», γιατί η παράταξή μας έχει Πρόγραμμα, όχι ευκαιριακό. Και επικεφαλής τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο, αποφασισμένο να ξεκινήσει να το υλοποιεί, χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις, ακούγοντας πάντα όμως και τις άλλες προτάσεις.

Ο άνθρωπος που ξέρει να ακούει

Κανείς δεν είναι κάτοχος της μοναδικής αλήθειας και αυτό είναι που μου αρέσει στον Θοδωρή. Ακούει, καταγράφει, αφουγκράζεται και για ό,τι δεν γνωρίζει. Θα καταφύγει στον ειδικό, μηχανικό, συγκοινωνιολόγο, λειτουργό της παιδείας, της υγείας και μετά θα εκφέρει άποψη και πρόταση.

Βαρέθηκα τόσα χρόνια, σωτήρες και αναμορφωτές, Χαϊδάρια ψηλά, μπροστά, ξανά, πάνω, κάτω, προσφάτως δε, Λαϊκές Συσπειρώσεις της αδράνειας και της στασιμότητας.

Εύχομαι οι συμπολίτες μου, εκλέγοντας Δήμαρχο τον Θοδωρή Σπηλιόπουλο, να βοηθήσουν να φτιάξουμε ένα Χαϊδάρι όπου τα εγγόνια μας θα ζήσουν καλύτερα από τα παιδιά μας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button