ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χρόνια πολλά Σοφία – Πάντα όρθια και γελαστή!

Σήμερα έχει γενέθλια η μικρή Σοφία, που μπήκε με το χαμόγελό της στη ζωή μας το περασμένο καλοκαίρι και έγινε για μερικούς μήνες “η μεγάλη ιδέα της μικρής μας πόλης”. Είναι μια καλή ευκαιρία να πούμε για την πορεία της εγχείρισής της και την αποκατάσταση της ικανότητας να περπατάει μόνη της, για την οποία οποία η πόλη μας έδωσε έναν ωραίο αγώνα.

Σήμερα λοιπόν το κοριτσάκι κλείνει τα οκτώ του χρόνια. Με την ευκαιρία, ρωτήσαμε τη μητέρα της Φλωρεντίνα για την πορεία της υγείας της και τα νέα είναι πολύ καλά. Μετά την επιτυχημένη εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την κοινή μας προσπάθεια (“Ελευθερώστε τη Σοφία” – Το Χαϊδάρι “στο πόδι” για έναν όμορφο σκοπό), η κινητικότητά της είναι όλο και καλύτερη και έχει γίνει ανεξάρτητη. Δεν χρειάζεται πια διαρκώς το χέρι της μαμάς της για να σταθεί όρθια! Η μεταγχειρητική αγωγή και οι φυσικοθεραπείες συνεχίζονται. Το καλό είναι ότι με το ποσό των 55.000 περίπου ευρώ που συγκεντρώθηκαν μάλλον καλύπτεται οικονομικά το κόστος τής απαραίτητης αγωγής μέχρι το τέλος της εφηβείας του παιδιού.

Η μητέρα για μια ακόμη φορά ευχαριστεί μέσα από τα βάθη της καρδιάς της τους ανθρώπους που άνοιξαν τη δική τους καρδιά και βοήθησαν την κόρη της να σταθεί στα πόδια της και να γίνει αυτόνομη για ολόκληρη τη ζωή της.

Εδώ κάνουμε μια μικρή παρέκβαση. Η οικονομική ανάγκη της οικογένειας δεν έχει μειωθεί (τα χρήματα του ειδικού λογαριασμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για θεραπείες). Όποιος έχει τη διάθεση να συνδράμει, μπορεί να απευθυνθεί στην κ. Φλωρεντίνα, εδώ ή στο 693637071.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button