ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χρήστος Νικολάου: Η Περιφέρεια “βάζει πλάτη” μπας και υλοποιήσει κανένα σοβαρό έργο ο Δήμαρχος

Διαβάσαμε σε δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής, πως ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, με θέμα την ωρίμανση και την άμεση δημοπράτηση έργων που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Χαϊδαρίου. Εντύπωση μας έκανε, όμως, πως ο κ. Ντηνιακός απέφυγε να βγάλει δελτίο Τύπου για τη συνάντηση! Μάλλον ο λόγος είναι πως όσα λέχθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες, δεν τον συνέφεραν…

Στο δελτίο Τύπου της Περιφέρειας διαβάζουμε ότι στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Πατούλης ζήτησε από τα στελέχη της Περιφέρειας να συνεργαστούν στενά με τα στελέχη του Δήμου Χαϊδαρίου, προκειμένου να γίνει έλεγχος για τυχόν ανάγκη επικαιροποίησης των τευχών δημοπράτησης και του προϋπολογισμού των έργων, ώστε να προχωρήσει και η απαιτούμενη σύναψη προγραμματικής σύμβασης και εν συνεχεία η δημοπράτηση των έργων.

Διαβάζουμε πως συζήτησαν για τα έργα «Ενίσχυσης υποδομών αποχέτευσης Όμβριων της Βορειοδυτικής Λεκάνης Χαϊδαρίου» προϋπολογισμού 5 εκατ. Ευρώ, την «Αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής Κάτω Αφαίας Σκαραμαγκά» προϋπολογισμού 5,5 εκατ. Ευρώ, τη σύνδεση του δικτύου όμβριων στρατοπέδου με το δίκτυο της Πόλης του Χαϊδαρίου προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ, την αναβάθμιση αθλητικών χώρων προϋπολογισμού 1,3 εκατ. Ευρώ, παρεμβάσεις τοπικής κλίμακας για την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου, κ.α.

Θυμίζουμε πως προεκλογικά (στη σελίδα 7 του προεκλογικού του φυλλαδίου) ο κ. Ντηνιακός δεσμευόταν ότι θα προχωρήσει σε ένα ευρύ φάσμα αντιπλημμυρικών έργων που θα θωρακίσουν το Χαϊδάρι από ενδεχόμενα ακραία φαινόμενα, με αιχμή την άμεση κατασκευή του κεντρικού αντιπλημμυρικού αγωγού – αποδέκτη επί της Λ. Αθηνών και πως θα απαιτούσε άμεσα την υλοποίηση ενός σύγχρονου αποχετευτικού δικτύου στην περιοχή της Αφαίας Σκαραμαγκά.

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, τι πήγε στραβά και ο κ. Ντηνιακός δεν υλοποιήσει τα έργα που έπρεπε να έχει υλοποιήσει και γιατί απέφυγε να ενημερώσει τους κατοίκους του Χαϊδαρίου για τη θεσμική συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια; Στο κάτω κάτω δεν του είπε κάτι κακό ο κ. Πατούλης. Να βάλει ένα «χεράκι» προσφέρθηκε, γιατί βλέπει πως ο Δήμαρχος ζορίζεται…

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button