ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο: Ευχαριστίες σε Γ. Πατούλη – Α. Λεωτσάκο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου θηλέων, αισθάνεται βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Α. Λεωτσάκο  για «το αμέριστο ενδιαφέρον που επιδείξαν για τα 26 κορίτσια μας καθώς και την ειλικρινή τους βούληση να είναι  αρωγοί στο έργο μας». Το πνεύμα συνεργασίας, ανθρωπιάς, ομοψυχίας και κοινωνικής αλληλεγγύης που επιδεικνύεται καθημερινά στην Περιφέρεια Αττικής και ιδιαιτέρως στο Δυτικό Τομέα είναι απαράμιλλο και αξίζει ιδιαίτερης μνείας. Ειδικότερα, τους ευχαριστούμε για την ηθική αλλά πρωτίστως έμπρακτη συνδρομή τους στην διευθέτηση  μιας σειράς δύσκολων θεμάτων που κατάφεραν να επιλύσουν προς όφελος των ωφελούμενών μας.

Ως Πρόεδρος του Χριστοδούλειου Ορφανοτροφείου θέλω να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών για  τη προσωπική του δέσμευση «ότι θα είναι πάντα δίπλα μας, δείχνοντας  την αγάπη του και την έμπρακτη συμπαράστασή του στο πλαίσιο της ακόμας καλύτερης λειτουργίας του ιδρύματος μας». Επιπρόσθετα θέλω να του  μεταφέρω τον ενθουσιασμό, την ευχαρίστηση και την αφάνταστη συγκίνηση  των κοριτσιών μας, τα οποία δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι «Ένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτέ αρκετό για όσα κάνατε για αυτές».

Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο: Ευχαριστίες σε Γ. Πατούλη - Α. Λεωτσάκο 1
Ανδρέας Λεωτσάκος

Σε αυτή την συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια να βρισκόμαστε  με αίσθημα ευθύνης δίπλα σε αυτές τις παιδικές ψυχές που κατά συνθήκη βρέθηκαν χωρίς την αγάπη και την φροντίδα των οικογενειών τους, ενέργειες  σαν τις δικές σας, μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία και αποτελούν την κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά.

Ας κρατήσουμε ζωντανή την ΕΛΠΙΔΑ και τη ΔΥΝΑΜΗ για τα παιδιά μας! Το αξίζουν απόλυτα!

Σας ευχόμαστε υγεία σε όλους σας και καλές γιορτές!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button