ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Χριστοδουλοπούλου Αναστασία: Προχωράμε μπροστά για το Χαϊδάρι που αγαπάμε!

Νέα πρόσωπα στο πλευρό του Βαγγέλη Ντηνιακού – Χαϊδάρι Ξανά

Δεν έχει κλείσει τα 30. Δεν είναι παιδί με κομματικές καταβολές, φέρει μια νέα οπτική και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την πολιτική δεν έχει σχέση με κομματικούς μηχανισμούς και πρακτικές.

Έχει σπουδάσει, εργάζεται, είναι δραστήρια, αγαπά και κυρίως νοιάζεται να συμμετέχει στα κοινά. Μέσα στις πολλές ασχολίες της και με όλο το δεδομένο παρόν της πόλης που μεγάλωσε και ζει, επιλέγει να υπερασπίζεται αξίες και να αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Για μια πόλη που θα αφήνει πίσω τις παθογένειες της μια προς μια και θα προσφέρει στους πολίτες της αξιοπρεπή ζωή, πολιτισμό και συμπερίληψη.

Η απόφαση μου να πάρω μέρος στην προσπάθεια του Δημάρχου μας κυρίου Βαγγέλη Ντινιακού σχετίζεται με την επιθυμία μου να συμβάλλω ουσιαστικά στην προσπάθεια του για την βελτίωση ζητημάτων που αφορούν το δήμο μας.

Ποια είναι η Αναστασία Χριστοδουλοπούλου

Είμαι κάτοικος του Δάσους Χαϊδαρίου και αποφοίτησα από το Λύκειο “Πολύτροπη Αρμονία”.

Το 2017 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τη Γλωσσολογία και παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα να εργάζομαι ως Φιλόλογος σε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστήρια, μέχρι σήμερα.

Η επαφή μου με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες με οδήγησε στην επιλογή και ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος “Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση” του Ανοιχτού Πανεπιστημίου ενώ ταυτόχρονα παρακολουθώ και σεμινάρια Σχολικής Ψυχολογίας.

Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τους παραδοσιακούς χορούς στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Γρηγορούσας στο Χαϊδάρι.

Χριστοδουλοπούλου Αναστασία: Προχωράμε μπροστά για το Χαϊδάρι που αγαπάμε! 1

tel: 6974021453 e mail: [email protected]

Χριστοδουλοπούλου Αναστασία: Προχωράμε μπροστά για το Χαϊδάρι που αγαπάμε! 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button