ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Χαρακτηριστικό δείγμα της αρνητικής πορείας η κακή κατάσταση των αθλητικών υποδομών”

Δήλωση Αποστόλη Θεοφίλη για προσχώρηση Άγγελου Πανόπουλου  

Καλωσορίζω στην δημοτική μας παράταξη “Το Χαϊδάρι Ψηλά!” έναν νέο και ακομμάτιστο συμπολίτη μας, τον Άγγελο Πανόπουλο, γέννημα-θρέμμα Χαϊδαριώτη, μεγαλωμένο στις γειτονιές του Δάσους.

Ο Άγγελος είναι 38 ετών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην “Διοίκηση Επιχειρήσεων” και στο “Διεθνές Marketing”, εργάζεται στο ιδιωτικό τομέα στην back-office υποστήριξη μεγάλης εταιρείας ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι ο αθλητισμός και ειδικότερα το μπάσκετ.

Με την προσχώρηση του Άγγελου, ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας ΕΝΩΝΕΙ δυνάμεις με έναν ακόμη νέο και ανιδιοτελή δημότη ώστε ΜΑΖΙ  με την νέα γενιά του Χαΐδαρίου να κάνουμε πράξη την μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο δήμος μας.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Πανόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης σε όλους τους τομείς. Ως νέος άνθρωπος βλέπω το Χαϊδάρι να υστερεί συγκριτικά με όμορους δήμους και να βρίσκεται σε διαρκή αρνητική πορεία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κακή κατάσταση των δημοτικών αθλητικών υποδομών. Ασυντήρητες σε σημαντικό βαθμό και χωρίς κανένα ίχνος εκσυγχρονισμού, δεν αποτελούν (εν αντιθέσει με το παρελθόν) επιλογή άθλησης για την νεολαία της πόλης μας που στρέφεται ακόμη και για αυτήν την ανάγκη της, σε γειτονικούς δήμους.

Η οπισθοδρόμηση αυτή πρέπει να λάβει  ένα τέλος. Το Χαϊδάρι μας πρέπει να αποκτήσει την ζωντάνια και την αίγλη που αναλογεί στην πλούσια, ιστορική και πολιτιστική του παρακαταθήκη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο ενός νέου, ικανού και έντιμου ανθρώπου, του Αποστόλη Θεοφίλη, που διαθέτει συγκροτημένο όραμα για μια σύγχρονη και δημιουργική πόλη.

Από σήμερα, ENΩΝΩ δυνάμεις με “Το Χαϊδάρι Ψηλά!” για να έχουμε τον ερχόμενο Οκτώβρη, μια δημοτική αρχή που θα κάνει υπερήφανους τους Χαϊδαριώτες για τον τόπο τους.” Με την κοινωνία μπροστά αγωνιζόμαστε για να πάμε “To Xαΐδάρι Ψηλά!”.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button